Wpis z mikrobloga

Przerażające ile na tym portalu jest dzbanów komentujących, że bardzo dobrze ze TVN/Polsat/Onet/Wyborcza nie działają bo „hehe to gówno, mogliby już tak zostać” albo „i tak nie oglądam”. Nawet nie wiem czy rzeczywiście jesteście takimi debilami, trollami czy wyborcami PiS.

Napiszę tak - mam nadzieję, że wam zakłady pracy pozamykają bo hehe ja i tak tam nie pracuję wiec mam to w dupie jak wszystkie firmy poza tą gdzie ja pracuje upadną, a jak wam PiS mieszkania przejmie i wyrzuci was na ulicę to jeszcze lepiej bo i tak tam nie mieszkałem, a pewnie wystrój wnętrza był #!$%@? wiec zajebiście ( ͡ ͜ʖ ͡)

#media #mediabezwyboru #tvpis #bekazpisu #protest #tvn #polsat
pablooooo - Przerażające ile na tym portalu jest dzbanów komentujących, że bardzo dob...

źródło: comment_1612945120qXivCZMzmfa1r9xyzRRhED.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
@do_abordazu: oho oficer rozszerzył stocka zdjęć? już nawet z daleka widać wasz system - jebnąć zdjęcie czekac na gównoburze i #!$%@?ć iksde. Najśmieszniejsze jest że was też #!$%@?ą z tej roboty i jeszcze będziecie płakać.
  • Odpowiedz
@taktoto: ty masz jakiś gwóźdź wbity w mózg? pomyśl ile byś miała czasu antenowego w TVP poświęconego problemom branży hotelarskiej i gastronomicznej jakby nie było tych "pierniczących mediów"

Brak słów, wam pisowcom to jakby ktoś nasrał do kapelusza to byście mówili że tamci też srają
  • Odpowiedz