Aktywne Wpisy
Itslilianka +19
Jadę oglądać moje wymarzone auto z czasów dzieciństwa. (。◕‿‿◕。) Na co zwracać uwagę? Nie mogę się doczekać aż usiądę za kółkiem #motoryzacja
vivijes +32
przegrałam zakład, więc zgodnie z umową wywiązuje sie z #pokazmorde ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#falszywyniebieskipasek #famemma #primemma
#falszywyniebieskipasek #famemma #primemma
Jak środkowy palec został sztuką
„Ten gest "fuck off" jest gestem wulgarnym. Niedawno oburzaliśmy się (Wyborcza i przycjaciele – przyp.), gdy środkowy palec pokazała pacjentom onkologicznym (kłamstwo, a przynajmniej własna, politycznie motywowana interpretacja – przyp.), oraz opozycji parlamentarnej posłanka Joanna Lichocka po głosowaniu za przyznaniem 2 mld złotych na telewiję publiczną. Teraz cała ulica krzyczy "#!$%@?ć", niesie to hasło na transparentach. Stało się programem politycznym (od niego zaczynają się postulaty Strajku Kobiet) ludzi, których doprowadzono do ostateczności (czyli niezabijania ludzi – przyp.). A więc tak, jesteśmy wulgarne, bo nic innego nam nie pozostało. Ale akurat obraz Konarskiej nie ma w sobie nic prymitywnego. Mam nadzieję, że zawiśnie kiedyś w Muzeum Narodowym”
O obrazie Beaty Konarskiej „# #!$%@?ć” przeczytaj tutaj:
https://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,157211,26744971,pod-przeslem-mostu-na-slupie-reklamowym-beata-konarska-swoimi.html
##!$%@? #beatakonarska #sztuka #malarstwo #polska #gazetawyborcza #neuropa #mowanienawisci #sztukanienawisci