Wpis z mikrobloga

Wtf, zauważyłem coś dziwnego.

Ludzie którzy chcą ośmieszyć #incel lub #blackpill posługują się memami które wyszydzają wygląd inceli, jednocześnie ci sami ludzie potem piszą że jak ktoś jest prawiczkiem to jest to wina tego że jest mizoginem i toksykiem a nie wina jego wyglądu.

Ludzie potrafią stwierdzić że brak powodzenia u różowych NIE wynika z wyglądu i jednocześnie wyśmiewać się z wyglądu i stereotypowego wizerunku incela.

Widać to dobrze w tym wpisie
  • 10
  • Odpowiedz
@01ab: hipokryzja n0rmictwa odc 2137, niech tak pożyteczni i(cenzura) robią, więcej przyjmie blackpilla i będą świadomi swojej sytuacji, a to pierwszy krok do zmiany obecnej sytuacji.
  • Odpowiedz
@01ab:

Nie określiłbym siebie jako incel ale w pełni ich rozumiem.Uwazam że normiki zapłacą za swoją arogancję a przyszłe pokolenie mężczyzn nie będzie ochoczo bronić praw kobiet w przyszłości.Nie jestem prawicowcem ale przewiduje że skrajną prawica przejmie władzę w swiecie Zachodnim.Niestety,ludzie zazwyczaj myślą krótkowzrocznie a empatia to cecha małego procenta ludzkości.
  • Odpowiedz
@malakai079324: o którym redpillu mówisz 1.0- stary zakładający samorozwój, czy 2.0- pua, udawanie samca alfa, demonstracja statusu przez przepłacone ciuchy?
Blackpill nie zakłada byś sie poddał, w końcu istnieją całe fora poświęcone tematyce looksmaxingu( poprawa wyglądu) i emigracji matrymonialnej. Wskazuje jedynie przypadki, gdzie możesz na przyrodzeniu pompki robić, ale nic to nie da i tacy powinni odpuścić sobie rynek matrymonialny.
  • Odpowiedz
@01ab:
"Wszystkie kobiety kochają za wygląd, zasoby i władzę"
normycka pani - "nieprawda, biedny prawiczku z krzywą mordą!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przerabiałem tego setki, zawsze to samo...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@77023: chodziło mi o stary, nie ukrywam że aż tak bardzo nie zagłębiałem w temat blackpillu a większość skrótów muszę sprawdzać w google. Sam content na tagu jest w większości przesiąknięty conajmniej niechęcią a druga połowa to zarzutki ( i tu muszę przyznać mi też się zdarza hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)). A co do kwestii tych przypadków tragicznych to człowiek powinien sam spróbować obiektywnie ocenić biorąc
  • Odpowiedz
@malakai079324: to czy masz szanse powinieneś ocenić sam przez własne doświadczenie, sam np już zrezygnowałem z polskich różowych po 523 lub 527 odrzuceniach, głównie przez zbyt młodą twarz( dają 15 lat). Opisy blackpillowe możesz jedynie zastosować do zidentyfikowania defektów. Plan mam taki, by skończyć studia i spróbować za granicą, jak to nie wypali, kupie seks lalke.
  • Odpowiedz
@malakai079324: jak związek zbudowany na wzajemnym pożadaniu okaże sie niemożliwy, to pójde w coś na wzór MGTOW, dokładniej MSTOW( wole nazwać rzeczy po imieniu), bo związek na zasadzie bankomatu samobieżnego( różowa jest zainteresowana tylko twoimi pieniędzmi, tobą gardzi) to żadna opcja.
  • Odpowiedz