Aktywne Wpisy
mirki pierwszy raz w życiu kupiłem premium buty udało mi się na promocji dorwać proszę o ocenkę
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
Sejmita +19
#pokazmorde
Zdrowie moi fanowie! :3
Zdrowie moi fanowie! :3
https://www.olx.pl/oferta/pamieci-ram-corsair-16gb-2x8gb-3200mhz-cl16-vengeance-rgb-pro-CID99-IDIhZqN.html
Typ mnie naciął na 260 złotych wczoraj, wystawił te same pamięci z tym samym zdjęciem i w tej samej cenie.
#oszustwo #olx #czestochowa
@Miecz12: Umówiłem się co do ceny, przesłałem Blikiem kasę i od tamtej pory zero odzewu, telefon wyłączony. Profesjonalista. Naiwny byłem, cena była dobra...
ps. nie wiem kto normalny w dzisiejszych czasach płaci z góry na olx, kiedy dopłata do opłaty za pobraniem to są jakieś grosze, szczególnie przy takich kwotach
@El_Duderino: wołaj, chętnie się dowiem czy reklamacja zostanie uwzględniona.
Choćby po zgłoszeniu sprawy na policję. Dzięki czemu bezpieczniej będzie płacić blikiem bo wiem że kasa wróci od razu, a nie po jakimś roku jeśli komisarz bagieta złodzieja dojedzie.
Niestety, escrow który był zajebistym pomysłem lata temu nie wypalił, a rozwiązałby większość takich przekrętów.
Dostałem zwrot pieniędzy, sami z siebie po 3 tygodniach oddali. Nawet nie zgłosiłem tego na policję, po prostu teraz mi przyszło z powrotem, jedynie co to zgłosiłem do banku, żeby wysłali prośbę o zwrot i teraz dostałem.
Lol, szczerze to zapomniałem o sprawie nawet.
Ćwierć bomby to niemało ( ͡° ͜ʖ ͡°)