Aktywne Wpisy
Tymariel +474
Hej Mirki i Mirabelki. Wczoraj wskoczyła mi nowa odznaka. Jestem już na wykopie od 15 lat. Z tej okazji mam zaszczyt ogłosić, że organizuje #rozdajo 150€ dla jednego Mirka/Mirabelki!
Zasady:
- Zieloni nie
- pato tagi tez nie
- Daj plusa!
- kliknij w pajacyka! https://www.pajacyk.pl/
- W komentarzu wrzuć zabawnego mema, lub napisz na co by poszła wygrana
- czas na danie plusa i komentarza to 24h od dodania tego wpisu.
Zasady:
- Zieloni nie
- pato tagi tez nie
- Daj plusa!
- kliknij w pajacyka! https://www.pajacyk.pl/
- W komentarzu wrzuć zabawnego mema, lub napisz na co by poszła wygrana
- czas na danie plusa i komentarza to 24h od dodania tego wpisu.
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć
Zgodnie z rozporządzeniem
W dalszym ciągu pasażerowie, którzy przyjeżdżają transportem zbiorowym do Polski z zagranicy, są objęci obowiązkiem odbycia 10-dniowej kwarantanny. Zmieniła się jednak forma i zasady przekazywania zgłoszeń do Głównego Inspektora Sanitarnego. Zgodnie z nowymi wytycznymi od 15 stycznia 2021 r. podróżni, po przekroczeniu granicy państwowej Rzeczypospolitej Polskiej transportem kolejowym, mają obowiązek samodzielnego zgłoszenia tego faktu, dzwoniąc pod czynny całodobowo oficjalny numer infolinii Głównego Inspektoratu Sanitarnego:.
Czy taki przepis w ogóle ma jakąś wartość?
#covid #polska #zagranica #podroze #podrozujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
@mijkron: też mam taką rozkminę, zastanawiałem się nawet czy nie zafundować sobie wycieczki przez Niemcy. Z Belina blablacar, albo kombinowanie z pociągiem. Po cichu liczę że nie przedłużą ograniczeń i w lutym przylecę normalnie