Aktywne Wpisy
mepps +267
szurszur +106
Mam pytanie od osób, ktore potrafią wrzucać seriami wyłącznie wpisy negatywnie przedstawiajace Ukraine.
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
Okazuje się, iż nie jest ona już wspierana przez ten system, ale jest myk z rejestrem na wymuszenie działania. I działa na jednym kompie, ale na drugim problem polega tak jak na screenie. Wypróbowałem już chyba wszystkie metody dostępne w sieci i dalej jest ten sam błąd.
Czy ktoś się z tym kiedyś uporał?
Z góry dzięki.
#komputery #cisco #helpdesk
@galeczek: Fajnie ale nie takie było pytanie :D A poza tym klient ma taką wersję wykupioną a nie te co podajesz. Jak nic nie zadziała to pewnie będzie musiał kupić o czym już mu mówiłem.