Aktywne Wpisy
Arboree +146
Petru, jako pierwszy prawdziwie antypisowski gość zagina Mazurka aż miło. Mazurek próbuje cały czas zbijać jego odpowiedzi sarkazmami, ale marnie mu to wychodzi.
Szkoda że kanał został już na stałe opanowany przez prawoskrętnych mariuszy, bo mało kto zauważa że Mazurek przegrywa tą rozmowę po całości. Ciągłe triki erystyczne Mazurka "ile czasu pan potrzebuje", to się robi żałosne
#kanalzero #polityka
Szkoda że kanał został już na stałe opanowany przez prawoskrętnych mariuszy, bo mało kto zauważa że Mazurek przegrywa tą rozmowę po całości. Ciągłe triki erystyczne Mazurka "ile czasu pan potrzebuje", to się robi żałosne
#kanalzero #polityka
Jankowalski715 +87
ACHTUNG ALARM - Według dziennikarza Michała Wróblewskiego z Wirtualnej Polski PO dogaduje się z PiSem ws. przegłosowania w Sejmie kredytu 0%. Koalicja Deweloperska jest więc w natarciu.
https://x.com/wroblewski_m/status/1795543789957710183
#nieruchomosci #polityka
https://x.com/wroblewski_m/status/1795543789957710183
#nieruchomosci #polityka
Nie planujemy udostępnić GooglePay w najbliższej przyszłości.
Obecnie płaciłem telefonem z wyłączonym ekranem po prostu przykładałem telefon z NFC. Teraz muszę wchodzić w aplikacje jeśli dobrze rozumiem?
@kreatynamonohydrant: niby jak skoro google pay wymaga odblokowania telefonu, inaczej nie działa ..
@kreatynamonohydrant: nie, android w przeciwieństwie do iOS wspiera inne aplikacje do płatności zbliżeniowych tak samo jak google pay. Ustawiasz aplikacje banku jako domyślną do płatności zbliżeniowych i płacisz telefonem normalnie bez otwierania niczego.
@GokuMK: przy małych kwotach nie wymaga
No to chyba mam rozwiązanie, nie będę korzystać z google pay bo w sumie po co jak place tylko jedna kartą. Przypisałem płatności zbliżeniowe w androidzie do iko i ustawiłem to w ustawieniach banku.
Pytanie 2:
Chce sobie przelać większość pieniędzy z innego banku powiedzmy 50k. Czy w iko mogę za darmo prowadzić jakieś subkonto gdzie będą leżeć pieniądze na mieszkanie? W