Aktywne Wpisy
concordxxx +11
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też
ZenonBis +7
Potrzebuję pomysłów na przestępstwa bez ofiar karane więzieniem (produkcja narkotyków odpada, pochopnie obiecałem rodzicom, że tego robić nie będę)
Zastanawiam się nad zakupem BMW F30 318d 143 km z 2014 roku, ktoś z czytelników posiada może takie autko i jest w stanie podzielić się opiniami na jego temat?
Najbardziej interesuje mnie temat rozrządu, bo auto które mam na oku ma przejechane 150 tyś km. także obawiam się że za chwile może być konieczny jego serwis lub jakie inne typowe usterki występują dla tego auta.
Będę bardzo wdzięczny za wasze wypowiedzi.
Miłego dnia!
#motoryzacja #bmw #samochody #auto #f30
ewentualnie a co byście polecili w budżecie do 50k? zastanawiałem się ewentualnie nad audi a5.
Poza tym bywają problemu z chłodnicą spalin EGR, ale jest/ była na to akcja serwisowa.
318d po programie ma jakieś 170-180 KM i 380-400nm co wystarczy do normalnej jazdy, w serii jest
Możesz powiedzieć jak ze spalaniem?
Górny łańcuch
Dolny łańcuch
od 2007 do 2015, czyli przez cały okres produkcji silników N47 szły te same, zamienne między sobą łańcuchy.
F30 przed i po wymianie łańcucha
@Ks328 @wxx71