Wpis z mikrobloga

• 384
Ok jako iż na #gielda z + 13 tys zł jestem minusie 10 tys :) robie kolejne #rozdajo tym razem 213,7 zł. W ramach potwierdzenia w ostatnim #rozdajo wygrał @vodkalzo i nawet dostał więcej niż deklarowałem, zasady znacie, ajak ktoś nie zna to i tak zostie wyeliminowany, jedyny dodatkowy WARUNEK to minimum 5000 plusów. Czas około 24 godziny zależy o ktorej mi sie bedzie chciało, ale jak ten jeden dodatkowy warunek zostanie spełniony to na pewno zrobie
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Nwojtek aha i jak będzie przykładowo 5001 plusów i w tym 2 zielonki to sie liczy jako 4999 bo zasady powinniście znać a jak ktoś nie zna to ma pecha i przy następnym rozdajo zostanie pominięty takie życie
  • Odpowiedz
via Android
  • 8
@yung_lean no iOSowcy to na pewno mają wszystko w dupie skoro lubicie być w nią ruchanym przez apple i nic sobie z tego nie robicie, jeszce na domiar złego wam to sie podoba
  • Odpowiedz
no iOSowcy to na pewno mają wszystko w dupie skoro lubicie być w nią ruchanym przez apple i nic sobie z tego nie robicie, jeszce na domiar złego wam to sie podoba

@Nwojtek: o jak się zesral i usunął konto XD
  • Odpowiedz
@Amenotejiikara: Ostatnio typ mi napisał, ze napisałam mądry komentarz i wydaje się normalna Mirabelka, ale jak zobaczył ios to zmienił zdanie XD mamy 2021 rok, a niektórzy nadal dają #!$%@? o to, kto jaki ma telefon. Ajfonem to się można było lansować kilka lat temu, a nie teraz XD
  • Odpowiedz
@Amenotejiikara: mnie to już nie bawi, miałem raz gówno xiaomi - 2 razy spadło 2 razy ekran rozlany w pełnej obudowie ze Spigena (magnum by tego nie przestrzelił) i szkle, ekran bez ryski i nie działał. Telefon 1700 + 850( pierwszy ekran) drugiego już nie naprawiałem, kupiłem 11 za 3k i posłuży mi pewnie kilka lat tak jak moja stara 7. Bieda będzie zawsze piszczeć, że iphone to gówno i
  • Odpowiedz