Aktywne Wpisy

TfarukBartus +167
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
źródło: temp_file1193380493045836339
Pobierz
sebek1234 +109
Oglądałem sobie hotele na bookingu i w opiniach znalazłem to. Ludzie ciągle mnie zaskakują. XD
#humorobrazkowy #booking #heheszki
#humorobrazkowy #booking #heheszki
źródło: 1000015771
Pobierz

Zatem
Ha tfu na policyjne ssaki gatunku canis familiaris, za sytuację i zachowanie dnia 31 grudnia od godziny 19, powodujące ogólne oburzenie, sprzeciw i irytację zmotoryzowanych mieszkańców Katowic. Niechaj wasze żony albo córki wejdą w rozwiązły związek z obywatelem o wyższej niż standardowo zawartości melaniny w skórze za to, w jaki sposób traktujecie obywateli pomimo, że całkiem niedawno potrafiliście przeciwstawić się przełożonym gdy chodziło o wasze podwyżki.
Wołam też @zalogowany_jako i @Krx_S jako że wchodziłem z Wami w dyskusję na ten temat
#katowice #slask #policja #polskapolicja #sylwester #pis
źródło: comment_1609457619pphueYM6ZzBSHqHpPOVP04.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/link/5876769/slask-policja-zatrzymala-ruch-i-spisuje-kazdy-samochod-nadgorliwosc-jest/
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie mam już do nich siły. Idę dalej pić i zastanowię się nad definitywnym usunięciem konta.
@MrPickles: nie ma co się przejmować, serio, ja już dawno przestałem traktować ten portal poważnie