Aktywne Wpisy
Mirki, mamy mega spinę z sąsiadem. Otóż, mój somsiad ma 2 takie jak na zdjęciu "miejsca rodzinne", czyli dwa miejsca jedno po drugim, czyli łącznie ma 4 miejsca parkingowe (ciekawe skąd miał na to pięniążki xD). Od kiedy tu mieszkam nie widziałem jeszcze żeby tam parkował. Korzystając z okazji postanowiłem postawić na jednym z tych miejsc furkę i nic nie mówić. Mijały miesiące i nic się nie działo, nawet coś tam śmieszkowaliśmy
NoMoreTearsJustSmile +223
Pięknie nam PiS kraj rozwalił.
Niech się nie boją, wrocławska branża hotelarska zaraz otrzyma ogromny przypływ gotówki od potężnego jupitera, jego stać na to by tam taksówką dojechać z Białegostoku: https://www.wykop.pl/wpis/54554065/uwaga-wroclaw-w-dniu-jutrzejszym-na-dworcu-pkp-moz/
@sked
przyznam szczerze, że nie znam szczegółów dotyczących pracodawców, natomiast jeśli chodzi o pracowników, każdy komu została obniżona umowa, czy to do 75% czy 50% czy nawet 25%, może zgłosić się do Vinnumalastofnum (taki odpowiednik urzędu pracy), i zarejestrować się na ich stronie. Tam logując się jest specjalna zakladka Covid-19 I dostaje się wyrównanie od panstwa