Wpis z mikrobloga

A ja tam Tuchela nie chciałbym. Z Dortmundu #!$%@? go po 2 latach. Z PSG #!$%@? go po 2 latach. Z Chelsea #!$%@? go po 2 latach. Znowu okienko transferowe, ściągamy 2 zawodników, mamy mix zawodników. Kolejny trener po Tuchelu znowu przychodzi na 2 lata i ściąga kolejnych zawodników... Ile można. Niech Lampard sobie to wszystko poukłada w głowie, bo chłopak jest mądry. Jak grał w West Hamie miał kryzys ogromny, że chciał zrezygnować z piłki nożnej. Potem przeszedł do Chelsea, wszystko się odmieniło, ktoś w niego uwierzył i zaczął grać jak ze snów. Może i w karierze trenerskiej potrzebuje załamania, by pod naciskiem stresu bardziej pokombinować.
#chelsea
  • 1
@Metiu1231: Zawsze dziwi mnie to ze za brak formy czesto obwinia sie trenera. Nigdy nim nie bylem i nie wiem jak to wyglada ale to chyba nie jest tak ze caly mecz gramy jednym schematem.
Gramy na skrzydlo, wrzutka i ot cala taktyka. Czy taki srodkowy pomocnik widzac przed soba niekrytego napastnika mimo to zagra na skrzydlo? Ciezko oglada sie ostatnie mecze chelsea ale widac tez widac ewidentny spadek formy pilkarzy.