Wpis z mikrobloga

@HrabiaTruposz a to tego filmu nie widziałem xD rzeczywiście odcina się od tej turbo-toksycznej części swoich widzów, chyba żeby później nie być wiązanym jak takiej stuleji coś odwali i komuś zrobi krzywdę xD
  • Odpowiedz
@HrabiaTruposz: Zawiodłem się. Po pierwszych filmach myślałem, że będą jakieś solidne dramy z innymi jutuberami, patostrimy, chlanie do monitora i użalanie się nad sobą a dostałem tworzenie sekciarskiej grupy incelków, w każdym odcinku to samo a pod koniec totalne odmęty szaleństwa.
Najbardziej zmarnowany potencjał tego roku a zapowiadało się pięknie.
  • Odpowiedz
w ostatnich materiałach postanowił spuścić trochę z tonu

@HrabiaTruposz: Wreszcie podjął jakąś rozsądną decyzję, zobaczył jaki mają wpływ na ludzi jego materiały i podjął bardzo rozsądną decyzję. Przecież, gdyby ktoś z nienawiści do kobiet po tych filmach kogoś skrzywdził, to autor tych filmików miałby ciepło. Wystarczy, że sprawca składając zeznania wypłaczę, że skrzywdził tą dziewczynę, bo naoglądał się YT.

Komenda:
Policjant - Dlaczego
  • Odpowiedz
nie no, wy jesteście chorzy psychicznie xD Chłop beke kręci na youtube, a tu jak zwykle dorabianie całej ideologii, tworzenie swoich fantazji xD

@autonomiaglowy: Chyba nie wiesz jak działa kult jednostki oraz nakręcanie się na konkretny temat. Jeżeli jedyne informacje jakie do Ciebie docierają, to te negatywne na konkretny temat, to jaki to ma wpływ na psychikę młodego człowieka? Ludzie wyznają różne wartości, a mizoginia będzie się nasilać. Pan Szarpanki
  • Odpowiedz