Aktywne Wpisy
WielkiNos +58
Niektórzy mężczyźni postępują radykalnie w przypadku kiedy ich partnerka ma kolegów.
#zwiazki #zazdrosc #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #zazdrosc #logikaniebieskichpaskow
A teraz na serio, bo nigdzie nie ma rzetelnego zliczenia osób:
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #
Dziś przeglądając itemy zauważyłem, że brakuje mi jednego fioletowego wolfirnga by móc ulepszyć go do złotego koloru.
Pomyślałem sb ,,a ch#j im w dupę, event pewnie nie wróci, #!$%@?ć, otwieram zwykłe skrzynki".
Oto efekt otworzenia 90 skrzynek, powiedziałbym, że jest średnio XD
Na żółto zaznaczyłem itemki które przydadzą się do mojego aktualnego seta, na zielone te, które również są przydatne xd
Ps. nadal nie mam złotego pierścionka xd 40 fioletowych kluczy jeszcze pokiszę, może jednak wróci ten event xd
#archero