Był wpis gdzie Mireczek prosił żeby go zawołać jak mój OP 8 Pro zamówiony na #banggood dotrze. Więc oto jestem. Miał być 4/01 ale od piątku jest u mnie. W zasadzie wszystko ok. Najważniesze. Zielonego ekranu nie ma. Wszystko ze starego 5T switchem przesłałem więc to jest złoto. Od razu ściągnełą się aktualizacja 0.5GB. Szkoda tylko, że nie ma tych upragnionych przeze mnie 90Hz.
W zestawie jest przejściówka do naszych gniazdek, bo kostka ładowarki chińska. Dodatkowo silikonowe etui, ale paskudne i już mam carbonowe z ich oficjalnej dystrybucji. Ogólnie telefon ZAJEBISTY.
@supremin1: w sobotę po Black Friday zamawiałem. Na początku informowali, że będzie 15.12, później po wysyłaniu z HK że będzie 4.01, a dotarł 18.12 więc równe 3 tygodnie
co byś zrobił jakby wszedł teraz do pokoju ktoś kto wygląda identycznie jak ty i powiedział, że jesteś jego klonem a potrzebował cię tylko na jeden dzień żebyś udawał jego życie gdy go nie będzie?
Więc oto jestem. Miał być 4/01 ale od piątku jest u mnie.
W zasadzie wszystko ok. Najważniesze. Zielonego ekranu nie ma.
Wszystko ze starego 5T switchem przesłałem więc to jest złoto.
Od razu ściągnełą się aktualizacja 0.5GB. Szkoda tylko, że nie ma tych upragnionych przeze mnie 90Hz.
W zestawie jest przejściówka do naszych gniazdek, bo kostka ładowarki chińska.
Dodatkowo silikonowe etui, ale paskudne i już mam carbonowe z ich oficjalnej dystrybucji. Ogólnie telefon ZAJEBISTY.
#oneplus #android
Komentarz usunięty przez autora
Jak jesteś pewny że ma 90hz to podaj nazwę aktualizacji bądź jej nr