Wpis z mikrobloga

@Olivvka98: @okeito: każda teoria, która jest forsowana przez różowe na mirko zostaje obalona przy pierwszym podejściu.
Różowe na mirko - musisz być pewny siebie i zdecydowany inaczej zostaniesz odrzucony na starcie.
Życie - Chad #!$%@? przepraszający za to, że żyje dostaje tzipę na tacy ¯\_(ツ)_/¯
@DoDoLot o stary, konsultowałes się ze specjalistą? Jakiś psychiatra?
Pewny siebie w odpowiednim stopniu powinien być każdy, pozostając tym samym naturalnym. Przepraszanie, że piszesz, że żyjesz czy oddychasz od razu odrzuca w rozmowie. Nikt nie chce słuchać zapętlonych żali na początku znajomości na portalu randkowym. Jeden przykład a Ty wierzysz, że tak się zdobywa kobiece serca (czy tam dupy). Zejdz na ziemię, odłącz sobie kabel od neta, wyjdź do ludzi.
Przepraszanie, że piszesz, że żyjesz czy oddychasz od razu odrzuca w rozmowie. Nikt nie chce słuchać zapętlonych żali na początku znajomości na portalu randkowym. Jeden przykład a Ty wierzysz, że tak się zdobywa kobiece serca (czy tam dupy).

@okeito: p0lko, p0leczk0... XD Zajrzyj sobie na #chadeusz i zapoznaj się z contentem. Ja tu tylko odgrzewam kotleta, nie chce mi się postować wszystkich akcji...
Można przepraszać za to, że się oddycha i
@DoDoLot ja #!$%@? gościu nie wierzę XD nie, nie będę czytac tagów tworzonych przez przegrywy, które życia nie znają. W życiu spotykałam różnych mężczyzn, od 1/10 po 10/10 i jeśli któryś z nich mnie porywał, to tylko i wyłącznie tym, że mieliśmy o czym porozmawiać i spędzaliśmy milo czas. Chadzia morda częściej odrzuca, bo niestety rzadko kiedy można z takim porozmawiać rzeczowo. Wiadomo, że trzeba o siebie dbać, bo kto chciałby zapuszczonego
ja #!$%@? gościu nie wierzę XD

@okeito: to weź uwierz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

nie, nie będę czytac tagów tworzonych przez przegrywy, które życia nie znają.

Spodziewałem się takiej odpowiedzi ¯\_(ツ)_/¯

W życiu spotykałam różnych mężczyzn, od 1/10 po 10/10 i jeśli któryś z nich mnie porywał, to tylko i wyłącznie tym, że mieliśmy o czym porozmawiać i spędzaliśmy milo czas. Chadzia morda częściej odrzuca, bo niestety
@DoDoLot wierz lub nie, ale był co najmniej jeden taki 1/10.
Ja już też nie mam siły ani ochoty przedstawiać Ci świata, skoro widzisz ironię nawet w podstawowym dbaniu o siebie. Troluj sobie dalej i płacz w poduszkę.