Wpis z mikrobloga

Paka przyszła i... o mój Boże! Pan @unconventional świetnie mnie wystalkował i świetnie dobrał wszystko!

Zacznę od listu, a raczej listów. W paczce były 2 listy - jeden do przeczytania przed rozpakowaniem (dobrze, że schowane gdzieś na dole listy wyciągnąłem na dzień dobry ( )), a drugi po. I panie, czego tu nie ma! Zacznę od drobnicy:
* skarpety - kurczę! Skod wiesz, że mi są potrzebne? :D
* sosy z Ameryki - będzie co testować! Tylko muszę znaleźć miejsce w lodówce, bo "pół lodówki #!$%@? sosami" #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z chęcią spróbuję!
* słodycze z małej cukierni - wyglądają smakowicie. Aż nie mogę się doczekać ich spróbować!
* draże Korsarze - YARR! Smak dzieciństwa!
* gazdżety z Metal Gear Rising - nie, to ciężko jest mi skomentować. Po prostu piękne rzeczy! (ʘʘ)
* JUST DANCE 2015 na Wii - szkoda, że nie widziałeś mojej miny! Opad szczęki aż do podłogi! Aż musiałem odpalić i chwilę potańczyć przez napisaniem tego! Mały wycisk zawsze się przyda! <3

No, a teraz parę dodatkowych rzeczy. Korelacja danych zawsze jest spoko. Na studiach miałem zajęcia z profesorem (nadzwyczajnym), który ma gigantyczne pojęcie o tych rzeczach. I wskazał, że, mając nawet 1000 parametrów na temat stanu osoby, można taką osobę umieścić odpowiednio na wykresie 3D. Na prawdę niesamowite rzeczy! ()

I obiecuję, będę powiększać swoją kolekcję gier! :)

Ja Ci życzę, byś zrealizował swoje marzenia, które zostały zniweczone przez tę nieszczęsną pandemię! Oraz życzę wesołych Świąt, szczęśliwego Nowego Roku i wielu innych, wspaniałych rzeczy!

Jeszcze raz dzięki @unconventional. :)

#wykopaka #pokapake
p98 - Paka przyszła i... o mój Boże! Pan @unconventional świetnie mnie wystalkował i ...

źródło: comment_1608314048y5zkrKwjpGr12ManHrss7S.jpg

Pobierz
  • 2