Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
NoGod23 0
Mirki, jak chcę być kiedyś silniejszy niż był mój ojciec, a ten w wieku 30 lat wyciskał 170kg na płaskiej na 3 razy to czy mam jeszcze szansę, jak mam 21 lat. Teraz ogólnie jeszcze nie ćwiczę, a realnie wycisnąłbym z 70kg z wejścia przy masie 85kg. Mało tego on nie ćwiczył na siłowni, ani nie podnosił ciężarów był rolnikiem po prostu XD.
Czy to w dużej mierze zależy od genów?
#
Czy to w dużej mierze zależy od genów?
#

Wniosek jest prosty – dupa urwana nie została, bo poziom w drugim tomie kapkę spadł. Przeleciałem przez ten komiks, jakbym znowu miał te kilkanaście lat, pare kadrów wbiło mi się już pewnie w pamięć obok szufladki z nostalgią i nie mogę powiedzieć, żeby drugi tom Green Lantern od Granta Morrisona był niegodny polecenia – wręcz przeciwnie! Bierzcie, jarajcie się tym wszyscy i po prostu starajcie się nie zwracać uwagi na względnie gęsto poukrywane zgrzyty. Jeśli na dodatek jesteście gotowi zagryźć zęby i przebić się przez sztampowo psychodeliczną naturę tego dzieła, to może też nie będzie wam przeszkadzało zapomnienie o sympatycznym motywie policyjnym. Mi ostatecznie jednak chyba troszkę przeszkadzało.
Recenzja komiksu Green Lantern. Dzień, w którym spadły gwiazdy. Tom 2
#komiks #komiksy #nerdheim