Wpis z mikrobloga

Siemka, obiło mi się ostatnio o uszy pewne urządzenie do ogrzewania dłoni, zwie się Baseus Hand Warmer (zdjęcie poniżej). Mam takie pytanko, czy ktoś może używał? Ktoś może posiada? Interesuje mnie jak bardzo to grzeje i czy to serio potrafi ogrzać dłonie (np. na mrozie). Na Aliexpress znalazłem, że moc grzania to 4W, ale nie mam pojęcia jak to przekłada się na ciepło w realu.
Ktoś coś? :)

#aliexpress #chinskiecuda #zakupyzchin #baseus #alipaczka #gadzety #elektronika #ogrzewacze #ogrzewanie
MisiekD - Siemka, obiło mi się ostatnio o uszy pewne urządzenie do ogrzewania dłoni, ...

źródło: comment_16076597059eCxpIQTvxAR488ZsP3uFu.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MisiekD: albo byś musiał dużo zapłacić za elektronikę i ogniwa które wytrzymają bezpiecznie tak ciężką pracę, albo nie będzie działające/bezpieczne. Moim zdaniem wielorazowe chemiczne z blaszką będą lepszą opcją
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@M_Szopen_TM: hmm, no właśnie tak rozkminuam czy to daje aż tak dobre to ciepło :) A chemicznych nie chcę, właśnie wolałbym na akumulator ;)
  • Odpowiedz
@MisiekD: Nigdy nie mierzyłem temperatury - to czarne to węgiel, zapalasz, #!$%@? (żeby się żarzyło), zamykasz i masz parę godzin ciepłe ręce, kieszeń... Nie parzy, jest przyjemnie ciepłe.
To jeszcze ma woreczek, by uniknąć wszelkiego ryzyka i chyba działa, bo nigdy nie miałem problemów.
  • Odpowiedz