Wpis z mikrobloga

@Voyo:

ale serio co poza olejem, filtrem oleju, filtrem powietrza i filtrem kabinowym nalezy wymienić po 50K km?

Nie wiem, samochodem tylko jeżdżę a nie znam się na nich dlatego chciałbym żeby sprawdził go ktoś dobry
@F0rT3hW1n: szukaj kogos z polecenia wsrod znajomych nie na mirko imo. I to polecenie ma byc ze gosc jest profeska a nie ze polecaja bo jest tani xD ogolnie chwale takie podejscie do samochodow a nie stawianie do mechanika jak juz na desce choinka, auto w ogole nie odpala czy urwalo sie kolo jak 90% ludzi
@rraaddeekk: ja to rozumiem tak ze op chce zrobic poprostu przeglad porzadny i jesli trzeba to cos wymienic. Nie zwiazane to jest z przebiegiem a poprostu ze zuzyciem. Moze mechanik mu powie ze wszystko gicior i nie trzeba nic.
@F0rT3hW1n: długo szukałem kogoś w rzeszowie, serwisowałem przez parę lat w jednym innym, ale co do czego to bardzo często coś było niedopatrzone albo niedorobione.

Aktualnie znalazłem serwis BraciaMoto na Lwowskiej - prowadzi to sensowny gość, z którym normalnie da się pogadać (a nie jak często obrażony typ, że mu się dupę zawraca) i potrafi też doradzić. Dopytuje się o to z jakiej półki mają być części, nie wymienia wszystkiego na