Aktywne Wpisy
Elev +276
jestem #!$%@? alimanciarzem
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
A330 +332
Kolejny wywiad, który polecam zwolennikom wręcz idiotycznej tezy, że Mazurek sympatyzuje z PiS.
Serio, posłuchajcie, zapoznajcie się z jego twórczością, a później plusujcie wysrywy trolli próbujących go bezczelnie dyskredytować.
#mazurek #bekazpisu #rmffm
@PiccoloGrande: śmieszy za każdym razem xd
@greven: Gość przeprowadza jakieś 500 wywiadów rocznie. Ty na podstawie 2 (dwóch) ze zdymisjonowanym ministrem orzekasz o stronniczości bo akurat nie usłyszałeś pytania, które chciałbyś.
@greven: No tak, pewnie dlatego ma bana u Dudy za wywiad,
@SkrajnieZdegustowany: Jakbyś wiedział o czym się wypowiadasz to może byś wiedział, że Miller był u Mazurka chociażby 2 tygodnie temu. Wiedziałbyś też, że po słynnym wywiadzie z Dudą wielu polityków zwyczajnie odmawia Mazurkowi wywiadu bo boją się niewygodnych pytań, które akurat z ust Mazurka na pewno padłyby.
Faktycznie miał wywiad z Millerem, który właśnie odsłuchałem i tutaj już się nie wywyższał i nie wypytywał Premiera z Niziurskiego czy Wyspiańskiego. Zwykły, dosyć solidny wywiad w którym Mazurek nie błyszczał na tle swojego gościa. @PiccoloGrande: