Wpis z mikrobloga

Ten wpis niema na celu zarabiania!
Powiem wam że jako wielki antybobolog ostatnimi czasy starałem się zakopać topór wojenny i zjednoczyć uniwersum. Byłem w wielu miejscach, na wszystkich grupkach pisałem.
I powiem tak mozna się dogadać z fejsbukami, discordami a nawet z lateksami można.
Ale jest pewna grupa. BOBOLACY.
To są jakieś zwierzęta, to są najgorsze osobniki w uniwersum. Oni mają głowy tak zniszczone hejtem i zawiścią że z nimi nie można rozmawiać. Ich trzeba zniszczyć. Te półgłowki jedyne co potrafią to wyzywać i pomawiać. Ciągle piszą o piciumoczu to chyba jest jakis ich fetysz. Jak juz ich wyjasnisz to dodają cię na czarnolistę.
BOBOLACY WON !!!!!!!
#kononowicz
PATOWATCHER - Ten wpis niema na celu zarabiania!
Powiem wam że jako wielki antybobol...

źródło: comment_1606905364lpZn6jSxbc9UczynP7F9D1.gif

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
@PATOWATCHER: najśmieszniejsze jest to, że nie ma czegoś takiego jak antybobolacy. Są po prostu ludzie, którzy obiektywnie patrzą na kłamstwa meneli z których robi się na siłę"gwiazdy" internetu. ¯\_(ツ)_/¯
Osoba, która znęcała się nad swoją matką (ona wie o kogo chodzi) to nie najlepszy przykład a jednak jest dosłownie 2-3 prawdziwych "fanów" tej "osoby"
  • Odpowiedz
@piSSowiec69: to się kolego skończy prędzej czy później , a w zapomnienie pójdą i Ci fani , knur dokona żywota i nie będzie co komentować przez menela chyba że jego biedazebraczykontent oprze o wspomnienia jak to on 5 lat temu podcieral dupę prezydentowi i będzie miał po 1000 wyświetleń
  • Odpowiedz