@Drakalen: w sensie nie wiem jaka jest różnica między ps store a wydaniem dvd, np czy jak kupie w ps store to przy braku wifi albo jakiejś subskrypcji będę mógł grać? rozumiem ze ze store muszę pobrać na dysk grę, więc zajmuje miejsce
jak odpalam z dvd to też jakoś się ją instaluje? jestem nowy w ps - wlasciwie dopiero jutro będę miał stąd takie pytania
@Drakalen: jak mam wersję na dvd i szlak trafi płytę to po ptakach i już w nią nie pogram? jam mam ps pro to ile gier mniej więcej zmieszcze na 1tb? 10? 8?
@qwelukasz 1 tb to pewnie z 8 większych gierek, raz pobierasz grę na konsole i grasz bez połączenia z internetem. Jak kupisz DVD i ci padnie plyta to po ptokach, a no i na DVD będziesz miał starą wersję gry więc i tak jakieś aktualizacje wejdą na dysk przy uruchomieniu z netem. Możesz ich nie instalować ale potem nici z gry przez neta no i wiadomo lepiej mieć aktualne wersje. Często
chce kupić
https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP1018-PPSA01619_00-00MORTALKOMBAT11
bardziej opłaca się kupować w store czy używki na DVD w tej samej cenie?
rozumiem ze ze store muszę pobrać na dysk grę, więc zajmuje miejsce
jak odpalam z dvd to też jakoś się ją instaluje? jestem nowy w ps - wlasciwie dopiero jutro będę miał stąd takie pytania
jam mam ps pro to ile gier mniej więcej zmieszcze na 1tb? 10? 8?