Aktywne Wpisy
Szinako +192
Hamas przeprowadził terrorystyczny atak, w którym zabił kilkuset Izraelczyków. Dlatego właśnie teraz Izrael w ramach zemsty bombarduje strefę Gazy i wymorduje kilkanaście tysięcy Palestyńczyków w tym dzieci. Z tym że to już nie jest terroryzm i zbrodnie wojenne tylko coś innego, to metafizyka xD. Odcięcie dwóch milionów ludzi od wody, prądu i dostaw żywności to też ciekawa sprawa. Dziwnym trafem media zachodnie coś są cicho na ten temat. Widocznie wujek z ameryki
diagnoza-przegryw +187
#przegryw
Znalazłem ofertę pracy w maku. Zaraz wysyłam CV. Chcę zarobić na mustanga z 2005 roku. Trochę to potrwa zanim odłożę bo takie auto kosztuje przynajmniej z 30-40 tysięcy ale w końcu się uda. Spełnię swoje marzenie. Będę przegrywem jeżdżącym mustangiem.
Znalazłem ofertę pracy w maku. Zaraz wysyłam CV. Chcę zarobić na mustanga z 2005 roku. Trochę to potrwa zanim odłożę bo takie auto kosztuje przynajmniej z 30-40 tysięcy ale w końcu się uda. Spełnię swoje marzenie. Będę przegrywem jeżdżącym mustangiem.
Ogólnie rzuciłam palenie (znaczy szczerze mówiąc nadal popalam, ale to dwa papierosy na dzień :( ) i pale teraz głównie ijusta3 . Koleżanka dała mi posmakować swojego ammita i się zakochałam, powiedziała że to zasługa rta i, że robi własne grzałki i stwierdziłam, że na moim ijust'cie nie ma smaku w porównaniu z smakiem z rta.
W związku z promocją na e-dymie kupiłam sobie hellvape rebirth rta. Bardzo się cieszyłam, ponieważ uznałam to za mega okazje (5 dyszek) ale.. okazało się, że jest na dwie grzałki i podobno trudno wtedy robić grzałki (nigdy wcześniej nie robiłam) plus muszę zakupić do tego boxa. Pomożecie mi wybrać jakiegoś boxa z edym albo innej polskiej strony? Chciałabym się zmieścić do 150 zl bo muszę doliczyć akumulatory i ładowarkę (prędzej lub później) watę, coile (trochę o tym czytałam ale też nie wiem jakie do końca) . W ogóle powinnam kupić boxa na 1 czy na akumulatory? hellvape rebirth rta to w ogóle dobry atomzier ? ktoś z was go ma ?
Przepraszam za chaotyczny post, ale pierwszy raz tu się udzielam (choć często przeglądam hasztagi różne)
Całuski <3
#epapieros #epapierosy #vape
ale nie wiem jeszcze, czy nie lepiej nauczyć się i chwile przeboleć robienie dwóch grzałek a mieć lepszy atomizer, w każdym razie gdybym chciała zatrzymać hellvape to jaki box polecasz ? wygląd nie ma wielkiego znaczenia, byle był wytrzymały i nie wyglądał jak badziewie totalne :P
Za 150 w edymie masz istick 160w i kilka Tesli. Co kolwiek z tego wybierzesz to będzie ok.
A czy wybrać wersję na jeden Aku czy dwa to już musisz sama sobie odpowiedzieć, ja od ponad roku mam boxa na jeden Aku i nie narzekam, kupując Boxa na 2 automatycznie wypada
chyba poczekam na tesle 85W jak będzie dostępna lub wezmę którąś tesle na dwa akumulatory
@PaniMakbetowa: https://salonrozchmurzonych.pl/forum/viewtopic.php?t=6107 rebirth mozna uzywac jako singiel
Czy używanie tego atomizera na jednej grzałce mocno obniży smak ? czytałam, że niektóre atomizery nawet poprawiają smak na jednej zamiast na dwie grzałki
I ostatnie pytanko, jaki box byś polecał - czy rzeczywiscie do takiego atomizera potrzebny jest box na dwie grzałki czy jedna wystarczy ?