Aktywne Wpisy
tomasztomasz1234 +355
Zobaczcie jak na zamkniętych grupach lekarze organizują lobbing. Rzecznik Izby lek. Kosikowski sam nie do końca wie, co konkretnie ma być sparaliżowane jak zrobi się limit pensji lekarzy, więc prosi o "amunicję" xDD
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
źródło: rzecznik
Pobierz
MrBeast +196
źródło: G4rRjr2XIAAmwcF
Pobierz

W tym roku sprzedaż mojej książki "Junior Developer" prawie dobiła do 7000 egzemplarzy (brakuje niecałe 100 sztuk) :D ciekawostka: 5000 sprzedanych egzemplarzy, to e-booki.
Z okazji dzisiejszego dnia #rozdajo i #promocja
Książkę i e-booka można dzisiaj kupić o 20 zł taniej z kodem "BlackFriday".
3 osoby otrzymają e-booka, 1 osoba fizyczną książkę (pokrywam koszt wysyłki) - zawołam zwycięzców około 24h po wrzuceniu tego wpisu.
Have fun
#javadevmatt
źródło: comment_1606462455rSfG8L9gCzDs7cCJmfGXmu.jpg
PobierzDrewniana kostka 25x25 mm. Fajnie wygląda na biurku w pracy ʕ•ᴥ•ʔ
Tylko jak wygląda wysyłka do niemiec? Na stronie jest informacja by się z Tobą skontaktować.
@oskar_15: odezwij się z numerem zamówienia i załatwimy dopłatę za taką wysyłkę: z tego co widzę wysyłka będzie wtedy paręnaście złotych droższa.
Jak wiadomo kostka R6 ma przeciwstawne cyfry na przeciwstawnych ściankach (1:6, 2:5, 3:4). Myślałem że na binarnej to średnio wyjdzie, ale efekt jest nawet lepszy niż na zwykłej.
001:110, 010:101, 011:100.
Ps można gdzieś kupić taką "kostkę binarną"?