Aktywne Wpisy
spreparowany +119
Mimo fajnych walk i dobrej rozrywki największy plus Bitej Śmietanki to brak mś#!$%@? i dodanie Filipa, jeszcze z czasów komentatorki lola fajnie się go słuchało, budował fajne emocje #famemma
dzkeson +74
Przecież to gowno jest ustawione XD jury dostaje dyrektywy jak głosować, żeby wygrał ich pupilek po zaliczeniu głosów widzów.
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To jest jakiś król #cuckold
#szarpankizzyciem #spurek
Mam dwa proste pytania.
Jak twoim zdaniem powinna wyglądać rodzina, mężczyzna pracuje, kobieta gotuje?
I drugie - czy popierasz kobiecą hipergamię, czyli skłonność do wybierania na partnerów wyłącznie tych najlepszy, najbogatszych?
Stosując tą logike kobiety odpowiadają za 90% przemocy domowej, bo mężczyźni wstydzą sie to zgłaszać.
@graf_zero: tak
Tak, oczywiście przy zachowaniu takich zasad jak uczciwość małżeńska i nie zdradzanie partnera.
Tak samo okiełznana powinna być męska natura do monogamii.
Konserwatywne wykopki: Kobiety wyśmiewają mężczyzn którzy chcą zostać w domach i nie chcą z nimi być. To przez wymagania kobiet facet musi utrzymywać dom
Też konserwatywne wykopki: Coo? Jakaś laska pracuje gdy facet ja wspiera i zajmuje się domem i są z takiego układu zadowoleni? ALE KUKOLD I CIOTA HAHA
Jeśli ktoś uważa, że kobieta może utrzymywać mężczyznę to żaden z niego konserwatysta.
I jak to jest mieć poglądy jak Janusz z taksówki?
@TenTypZez: widzę w tym, że są role dla mężczyzny i dla kobiety. Tradycja, kultura i natura wypracowały je z jakiegoś powodu przez tysiące lat.
Maja prawo robić co chcą, tak jak ja wytykać to jako złe wzorce i gardzić tym.
Jeśli mówisz o tych postępowych małpeczkach, które odpowiadają za rozwój kultury i nauki, to całkiem spoko. W przeciwieństwie od przekonań wynikających z religii,