Wpis z mikrobloga

@Mamis: daj pan spokoj siedzę od 3h i rozkminiam co się dzieje - co najlepsze przez godzinę myślałem że to monitor bo nowy kupiłem. Odkładam to dziś i jutro podłączę starego gtx, a jak to nie pomoże to inne ramy a jak to nie pomoże to już nie wiem.
@PhoenixPneuma: karta może być okej, tylko w pewnych momentach ciągnie więcej niż masz pokazane w Total Board Power. W połączeniu z intelem może się okazać zabójczą mieszanką, która pobiera więcej prądu niż twój zasilacz. Najpierw pobaw się ustawieniami napięcia i dopiero później decyduj czy warto ją oddać.
@rnggod: @M4711: dobra o ile widzę jak nie spalę karty to nic się nie stanie. Zrobiłem -100mhz na GPU i dalej nic ;) Obraz tez mi czarny się robi na chwilę jak gram - i tak co chwile. No i zacina dalej. Zareklamuje i chyba tak będzie najprościej - jakkolwiek coś się dzieje to z kartą coś nie tak a nie będę trzymać uszkodzonego sprzętu za 4k prawie
Obraz tez mi czarny się robi na chwilę jak gram - i tak co chwile

@PhoenixPneuma: niech zgadnę DisplayPort i wysoka rozdzielczość w parze z wysokim odświeżaniem i może do tego jeszcze Gsync/Freesync? Jak jedna z odpowiedzi jest twierdząca testuj HDMI. Jak tam jest ok to winny jest kabel bo DP tego nie ustandaryzował i nawet drogie kable potrafią być do niczego. A fps tracisz bo są błędy transferu i karta