Wpis z mikrobloga

Jakie słuchawki TWS do ok. 100zł? Jest coś poza Funcl W1 i Haylou GT1?
#tws
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Edifier X3, SoundPeats TrueFree 2, Alien Secret QCC010. Mpow M30 też powinny się zmieścić w tej cenie z okazji Black Friday (obecnie 30$, czyli 120zł). Nie podałeś żadnych wymagań, więc ciężko coś konkretnego polecić.
  • Odpowiedz
@kulawykulcak: dzieki za propozycje!

co do wymagan to zwykle sluchawki na co dzien. glownie do sluchania muzyki, ale fajnie jakby mialy tez stosunkowo maly rozjazd dzwieku do wideo na youtube.
  • Odpowiedz
No to polecam Mpow M30. Bardzo dobry dźwięk, sterowanie dotykiem z regulacją głośności, obsługa asystenta google, gumowe skrzydełka - nie wypadają i nadają się też do sportu, usbc, całkiem niskie opóźnienie ok 250 ms (bardzo dobry wynik dla twsów to 200 ms, średni 300 ms, słaby 400 ms i więcej). Najsłabszy punkt tych słuchawek to bateria, która jest średnia - ok 4,5 godziny i 4 doładowania z pudełka. Da się znaleźć w
  • Odpowiedz
@Vel_Makarena: ja myślalem nad mpow m30 vs edifier x3, wziąlem edifiery bo spory hype i szybka wysyłka (przyszło w jakieś 35 godzin od zakupu xD). Nie jest tragicznie, ale moje kabelkowe słuchawki z promy na ali za 7 zł miały lepszą jakość audio, także wolalbym te m30 sprawdzić
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@throaway: Ja zamówiłem Mpow m30. Edifier X3 odrzuciłem, bo czytałem że słabo się trzymają w uszach i np. do biegania się nie nadają. Mpow m30 ponoć lepiej mają się trzymać uszu i m.in. dlatego je wybrałem.
  • Odpowiedz
  • 0
@throaway: Bardzo dobre jak za tą cenę. Teraz widzę że cena Mpow M30 Plus (pojemniejsze pudełko) spadła i zrównała się prawie ze zwykłą wersją.
Minusem jest mikrofon, który nie radzi sobie na ruchliwej ulicy.
Plusy: -bas, -słuchawki nie wypadają z uszu, więc nadają się np. do biegania.
Gdybym miał wybierać raz jeszcze, to kupiłbym te same tylko, że w wersji plus bo cena prawie identyczna.
  • Odpowiedz
  • 0
@throaway: Baterią w pudełku, ale też wielkością pudełka. Podstawową wersję można ładować cztery razy z pudełka od 0do100%
Szczerze to nie zdarzyło mi się jeszcze wyczerpać pudełka, bo zawsze go gdzieś podłącze na chwilę do ładowania.
  • Odpowiedz