Edifier X3, SoundPeats TrueFree 2, Alien Secret QCC010. Mpow M30 też powinny się zmieścić w tej cenie z okazji Black Friday (obecnie 30$, czyli 120zł). Nie podałeś żadnych wymagań, więc ciężko coś konkretnego polecić.
co do wymagan to zwykle sluchawki na co dzien. glownie do sluchania muzyki, ale fajnie jakby mialy tez stosunkowo maly rozjazd dzwieku do wideo na youtube.
No to polecam Mpow M30. Bardzo dobry dźwięk, sterowanie dotykiem z regulacją głośności, obsługa asystenta google, gumowe skrzydełka - nie wypadają i nadają się też do sportu, usbc, całkiem niskie opóźnienie ok 250 ms (bardzo dobry wynik dla twsów to 200 ms, średni 300 ms, słaby 400 ms i więcej). Najsłabszy punkt tych słuchawek to bateria, która jest średnia - ok 4,5 godziny i 4 doładowania z pudełka. Da się znaleźć w
@kulawykulcak: dzieki za pomoc, troche sie tez doedukowalem w miedzyczasie i bede polowac jutro wlasnie na Mpow M30 QCY T9S Haylou GT1 Plus/XR Edifier X3
@Vel_Makarena: ja myślalem nad mpow m30 vs edifier x3, wziąlem edifiery bo spory hype i szybka wysyłka (przyszło w jakieś 35 godzin od zakupu xD). Nie jest tragicznie, ale moje kabelkowe słuchawki z promy na ali za 7 zł miały lepszą jakość audio, także wolalbym te m30 sprawdzić
@throaway: Ja zamówiłem Mpow m30. Edifier X3 odrzuciłem, bo czytałem że słabo się trzymają w uszach i np. do biegania się nie nadają. Mpow m30 ponoć lepiej mają się trzymać uszu i m.in. dlatego je wybrałem.
@throaway: Bardzo dobre jak za tą cenę. Teraz widzę że cena Mpow M30 Plus (pojemniejsze pudełko) spadła i zrównała się prawie ze zwykłą wersją. Minusem jest mikrofon, który nie radzi sobie na ruchliwej ulicy. Plusy: -bas, -słuchawki nie wypadają z uszu, więc nadają się np. do biegania. Gdybym miał wybierać raz jeszcze, to kupiłbym te same tylko, że w wersji plus bo cena prawie identyczna.
@throaway: Baterią w pudełku, ale też wielkością pudełka. Podstawową wersję można ładować cztery razy z pudełka od 0do100% Szczerze to nie zdarzyło mi się jeszcze wyczerpać pudełka, bo zawsze go gdzieś podłącze na chwilę do ładowania.
#tws
co do wymagan to zwykle sluchawki na co dzien. glownie do sluchania muzyki, ale fajnie jakby mialy tez stosunkowo maly rozjazd dzwieku do wideo na youtube.
Mpow M30
QCY T9S
Haylou GT1 Plus/XR
Edifier X3
Minusem jest mikrofon, który nie radzi sobie na ruchliwej ulicy.
Plusy: -bas, -słuchawki nie wypadają z uszu, więc nadają się np. do biegania.
Gdybym miał wybierać raz jeszcze, to kupiłbym te same tylko, że w wersji plus bo cena prawie identyczna.
@Vel_Makarena: wzialem juz zwykla z magazynu w hiszpanii zeby szybko przyszlo, plus sie rozni tylko bateria?
Szczerze to nie zdarzyło mi się jeszcze wyczerpać pudełka, bo zawsze go gdzieś podłącze na chwilę do ładowania.