Wpis z mikrobloga

Dostałem dzisiaj pixela 4a.
Sprowadzany z Niemiec przez Mailbox, łącznie z przesyłką wyszło 1570zł.
Jeżeli chodzi o dostawę to szybsza niż przewidywana, jednak paczka była praktycznie nie zamknięta, można było ją otworzyć po prostu wyjmując karton, jakby ktoś chciał ukraść telefon to mógłby to zrobić bez problemu.
Pierwsze wrażenia:
Przyjemny w dotyku, przez wygodę w trzymaniu zastanawiam się czy nie odpuścić sobie etui.
Ekran to jedno z największych zaskoczeń, bardzo dobrej jakości, filmy na YT ogląda się mega przyjemnie, również dźwięk czysty i glośny.
Ukuło mnie tylko, że odcisk palca nie jest jakoś odczuwalnie wypuklony, tzn. w pixelu 3a oraz moim poprzednim telefonie był on wyczuwalny palcem, tutaj trzeba bardziej kierować się pamięcią mięśniową, pewnie za parę dni już nawet nie będę musiał nad tym myśleć.
Jeżeli chodzi o system to śmiga bardzo dobrze, prawie bez problemów. Mam problem z IG (kiedy wejdę w rozmowy to mi wywala aplikację), ale to prawdopodobnie problem aplikacji, nie telefonu. Dymki z messengera są również gorzej zaprojektowane w tej wersji systemu.
Brakuje mi w nim również opcji "aplikacji bliźniaczych", które mi dużo ułatwiały jeżeli chodzi o korzystanie z dwóch kont FB naraz.
Bateria trzyma zupełnie wystarczająco, no chyba że ktoś cały czas gra w gry, wtedy polecam sobie kupić 5k Mah xiaomi xd
O aparacie nie muszę chyba nic mówić, jest to jedna z flagowych części tego telefonu.
Telefon jak najbardziej godny swojej ceny i dla każdego kto nie #!$%@? się o byle mankament telefonu będzie to dobra decyzja.
#pixel #recenzja
kiedysbedebogaty - Dostałem dzisiaj pixela 4a. 
Sprowadzany z Niemiec przez Mailbox,...

źródło: comment_1606248554Dw0qFSotx0tRwUDwrBve2N.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@Yakooo: komentarz adekwatny do poziomu Twojej kultury osobistej i ogarnięcia, a raczej ich braku. Prezentujesz sobą i swoim zachowaniem tak żałosny poziom, że serio zastanawiam się jak ktoś taki mógł się dostać na uczelnię wyższą. Dodaj sobie mnie na czarno, przynajmniej nie będziesz tak przeżywać XD
  • Odpowiedz