Wpis z mikrobloga

Wytlumaczy ktos o co chodzi ? Nabylem xboxa one X od goscia ktory ma teraz series X , stworzylem swoje konto na nim a mam nadal pelno jego gier w ktore moge grać + gry z gamepassa ktore tez moge pobierac i grać + ea play i inne rzeczy wytlumaczy ktos jak to dziala ? ( _) #gamepass #xboxone #xbox #konsole #gry
  • 18
  • Odpowiedz
@needer: W sensie chodziło mi o wymazanie danych z konsoli, za samo granie nic Ci nie grozi, nie blokujesz go w żaden sposób jeśli oboje gracie wiec dopóki się nie zorientuje to myśle ze możesz śmiało grać, potraktuj to jako prezent na Mikołaja (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@JoeyCacuzzo: No własnie on cos wspomnial że zostawi mi gry zebym mogl sobie grac a ja za bardzo nie wiedzialem o co chodzi bo zielony w tych xboxach xD ale powiedzialem ze spoko dzieki
  • Odpowiedz
@needer: zablokowac to niewlasciwe slowo. on po prostu moze ustawic inna konsole domowa dla swojego konta i wtedy juz nie bedziesz mogl grac w jego gry.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@needer: poprzednik ma rację. Wystarczy że ustawi konsolę domową na nowej konsoli, a poprzednia się dezaktywuje, czyli zostaniesz bez jego gier i abonamentu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@nobrain: lol działa xD Serio mam coś z tymi portami USB nie tak. Niektóre z nich nie działają plug and play, a jedynie dają napięcie.
Połączyłem gogle do portu VR kablem z telefonu, ZRESETOWAŁEM komputer i zaczęło działać xd Niby trochę ponad 300 Mbps wyciąga. Teraz mam problem jak włączyć Steam VR xd
  • Odpowiedz