@atteint: a co tu rozwijać - w polsce z jakiegoś dziwnego powodu panuje przekonanie jako to polki są ładne - gówno prawda - sam tak w sumie wierzyłem dopóki nie zacząłem podróżować. Nawet nie chodzi tu o piękno, czyli nazwijmy to ogólną budowę ciała, bo w tym wypadku polki są poprostu średnikami, tylko o to że nie potrafią podkreślać swojej kobiecości ani nadać charakteru swojego ubioru. Chodzi mi o to że
@fiman: co prawda nie do końca się zgadzam ze stawianymi twierdzeniami, bo zdaje mi się, że widziałem jednak w Polsce kobiety z twojego opisu. niemniej plusuję jak #!$%@? za zwracanie uwagi na rzeczy i szczegóły tego typu.
@fiman: Moim zdaniem coś w tym jest, ale prym bezguścia w ubieraniu się to wiodą bardziej Polacy niż Polki. Brudne buty kompletnie niedobrane do reszty ubioru, zegarek żałosnej, modowej marki kupowany często na zasadzie: im większa koperta, tym lepiej. Ubrania kupowane "na zapas", przez co wyglądają w nich jak rybacy. Wisienką na torcie jest jednak zamiłowanie chyba wszystkich wschodnich narodów do markowych ubrań, tak jakby był to wyznacznik prestiżu. Widok kolesia
@atteint: tak zgadzam się - jest pewien procent Polek które można wysoko ocenić pod względem całokształtu wyglądu takie prawdziwe 10/10 i 9/10 topka - ale mam wrażenie że rozkład polek pod wzgledem wglądu jest jakiś #!$%@? - jak mówiłem jest parę procent z topki potem długo nic i się zaczynają dopiero takie 6-tki 5-tki i w przeważającej ilości 4-ki i niżej. Nie widzę takich poprostu zadbanych, ładnych i stylowych polek, są
@kulfon_sciekozyj: samo prawda - zastanawiam mnie z czego to wynika - to może wynikać z poczucia wartości - wydaje mi się że większość ludzi w Polsce przelicza swoją wartość w hierarchii społecznej, czy też to jaki są ludźmi czy też ile osiągnęli jako ludzie, poprzez zarobki - więc dla tej grupy ludzi nie jest ważne jak wyglądają ale to żeby pokazać że ich stać - tak samo jest z samochodami. W
#takaprawda #zalesie #p0lka
@fiman: xDDDDDDDDDDDDDD
chyba na zachodzie nie szukałem fury na sprzedaz