Aktywne Wpisy
andale +91
SmadnyMnich +424
#bekazkonfederacji #bekazprawakow Mentzen u Rymanowskiego : "Wolałbym, żeby w trakcie wojny kobiety nie ginęły w okopach, bo to byłaby bezsensowna strata ich życia."
Kolejny raz napluł w ryj większości swoich wyborców, możecie se zdychać na wojnie, bo na froncie tylko śmierć mężczyzny ma sens xD
Akcja od 24:27 #polityka
Kolejny raz napluł w ryj większości swoich wyborców, możecie se zdychać na wojnie, bo na froncie tylko śmierć mężczyzny ma sens xD
Akcja od 24:27 #polityka
Cześć Mirki z #it ♯programowanie #warszawa. Chcę się do Was przeprowadzić z daleka i szukam pracy w #php (Laravel, exp. +5y) i być może z lekkim fullstackiem #javascript (typescript, exp. 1,5y), j. angielski tak średnio bym powiedział, takie b1 ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Nie znam Waszego rynku zupełnie, a ofert jest wiele. Możecie mi jakieś firmy poradzić, odradzić? Coś opowiedzieć jak wygląda rynek?
Sorry że z anonimowych, ale wolałbym żeby obserwujący mnie na moim koncie nie dowiedzieli się za wcześnie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fb7e1f72a2c92000abcbe70
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: odezwij sie na priv, moge Cie polecic do jednej firmy bo stack sie zgadza :)
Komentarz usunięty przez autora