Aktywne Wpisy
arti040 +31
#retrocomputing #starekomputery #kiciochpyta
Mirki, otwieram na dniach w #lodz muzeum starych komputerów i konsol. Mam już prawie wszystko dopięte... oprócz nazwy. Pomożecie? Propozycje w komentarzach - plusowanko. Można wrzucać własne :-)
Mirki, otwieram na dniach w #lodz muzeum starych komputerów i konsol. Mam już prawie wszystko dopięte... oprócz nazwy. Pomożecie? Propozycje w komentarzach - plusowanko. Można wrzucać własne :-)
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Ostatnio dowiedziałam się bardzo ciekawej rzeczy. Chciałabym dopytać czy spotkaliścię z taką #niepopularnaopinia ?
#kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #polska
( ͡º ͜ʖ͡º)
"U mnie na strzelnicy można dotykać spustu jak się strzela ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
A u mnie na strzelnicy strzela się ostrą a nie ślepakami ;p
bardzo się cieszę, że dobrze znasz teren strzelnicy w Rembertowie. Może to tu
Tak mi się przypomniało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ludzie lubią oceniać fotki przy których ich nawet nie było ¯\_(ツ)_/¯
Zapozujesz z pustą, niezaładowaną, milion razy sprawdzaną, nawet z włożoną flagą, to i tak znajdzie się dzban co do spustu się przyczepi :D
Jakby się przyczepić to patrząc po perspektywie zdjecia fotograf jest za linią otwarcia ognia. Więc jeśli był w tym momencie prowadzony ogień to zostały naruszone zasady bezpieczeństwa.
Jakby podejść do tego po ludzku to fajna fotka. Widać że dziewczyna z pasją. Uprawia sport kojarzony z mężczyznami. Nie marnuje wolnego czasu.
Ile ludzi tyle opinii
A moja subiektywna to taka że jak nie chcesz wywoływać gównoburzy w internecie to lepiej nie wstawiać
#!$%@? u nas wojsko ma problem zeby strzelac ostra i sa zolnierze co ostrej na oczy nie widzieli, a tu baba na focie z insta od razu z ostra amunicja, taaa na pewno Xd
https://youtu.be/wPWGCmiRPOo?t=128
Prawdopodobnie ostrej
#!$%@? u nas wojsko ma problem zeby strzelac ostra i sa zolnierze co ostrej na oczy nie widzieli, a tu baba na focie z insta od razu z ostra amunicja, taaa na pewno Xd
Ja na szkoleniu 4 miesięcznym nie miałam problemu żeby strzelac z ostrej (⌒(oo)⌒)
Ale byłoby fajnie, gdyby ktoś tam uczył Was przyjmować postawę strzelecką, bo tutaj widzę większy problem, jak na osobę chwalącą się czteromiesięcznym szkoleniem (;
Pochyl się do przodu i rozsuń kolbę- będzie Ci wygodniej, a broń szybciej będzie wracała na cel po każdym strzale.
I broń do oka, a nie oko do broni.
Też słyszałem, że to ułatwia (。◕‿‿◕。)