Aktywne Wpisy
Milo900 +6
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.9% (1076)
- nie 13.1% (162)
RedBulik +221
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
zakupiłem questa2 ze scan.co.uk, jakie są estymacje doręczenia? Kurier DPD, zamówione w zeszły czwartek po południu (12.11), niby wyszla tego samego dnia, ale od piątku rano leży w NL Oirschot wg trackingu. Jakie były Wasze przygody? Nie ukrywam że już dysk pęka w szwach od pościąganych gierek a wysyłka dłuży sie w uj :D
#oculusquest
#oculus #vr
Obstawiam, że dziś będzie w PL i dostaniesz jutro tak sądzę.
A bardzo ciekawy jestem wrażeń względem starszych headsetow (miałem htc vive ze 2 lata temu, przez plątanine kabli i dlugi proces 'rozkladania' sprzetu nie chcialo mi sie po jakims czasie odpalac, w koncu sprzedalem :)
Komentarz usunięty przez autora
https://prnt.sc/vkmfyr
Pierwsze wrazenia bardzo pozytywne tyle ze wydaje mi sie ze szybko drenuje baterie.
17 Nov 2020 14:14 Dpd Polska Sp. Z.o.o. The parcel has been delivered, received by xxx
17 Nov 2020 09:29 Dpd Polska Sp. Z.o.o. Your parcel is on the vehicle for delivery
17 Nov 2020 09:29 Dpd Polska Sp. Z.o.o. Your parcel is on the vehicle for delivery
17 Nov 2020 07:14 Dpd Polska Sp. Z.o.o. Your parcel is on the vehicle for delivery
16 Nov 2020 23:41 Dpd Polska Sp. Z.o.o. Your parcel has arrived at the local delivery depot