Wpis z mikrobloga

Siemanko,
zakupiłem questa2 ze scan.co.uk, jakie są estymacje doręczenia? Kurier DPD, zamówione w zeszły czwartek po południu (12.11), niby wyszla tego samego dnia, ale od piątku rano leży w NL Oirschot wg trackingu. Jakie były Wasze przygody? Nie ukrywam że już dysk pęka w szwach od pościąganych gierek a wysyłka dłuży sie w uj :D
#oculusquest
#oculus #vr
  • 21
  • Odpowiedz
@lgtinio: Zamówione 10.11 po południu, tego samego dnia ruszyła. 11.11 pojawiła się po południu w NL, 13.11 po południu była dopiero w PL, odebrałem kilka minut temu.

Obstawiam, że dziś będzie w PL i dostaniesz jutro tak sądzę.
  • Odpowiedz
kuurrrde u mnie to juz nie wierzę ze bedzie dzisiaj, na DPD dalej status bez zmian (NL) :(
A bardzo ciekawy jestem wrażeń względem starszych headsetow (miałem htc vive ze 2 lata temu, przez plątanine kabli i dlugi proces 'rozkladania' sprzetu nie chcialo mi sie po jakims czasie odpalac, w koncu sprzedalem :)
  • Odpowiedz
@lgtinio: Kurcze, ja zamówiłem w piatek 13.11 z tej samej stronki, status na stronie był "IN STOCK", i niestety w sobotę dostałem maila, że nie maja produktu na stanie i zamówienie będzie opoznione... :/
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@am97bp: zamówiłem niedziela wieczór, dzisiaj (poniedziałek) z rana paczka wysłana, może w środę będzie () u Ciebie jak, ruszyło coś?
  • Odpowiedz
U mnie dostarczyli wczoraj o 14.00 :) w poniedzialek wieczorem ok 23 dostalem email ze paczka przyjęta w Polsce, a wczoraj (wtorek) rano o 8 ze w doręczeniu :)
Pierwsze wrazenia bardzo pozytywne tyle ze wydaje mi sie ze szybko drenuje baterie.
  • Odpowiedz
Najlepiej chyba jak dam pełnny log z DPD (tracking na stronie UK - na polskiej sie rozni trochę, podobne wpisy ale mniej informacji)
17 Nov 2020 14:14 Dpd Polska Sp. Z.o.o. The parcel has been delivered, received by xxx
17 Nov 2020 09:29 Dpd Polska Sp. Z.o.o. Your parcel is on the vehicle for delivery
17 Nov 2020 09:29 Dpd Polska Sp. Z.o.o. Your parcel is on the vehicle for delivery
17 Nov 2020 07:14 Dpd Polska Sp. Z.o.o. Your parcel is on the vehicle for delivery
16 Nov 2020 23:41 Dpd Polska Sp. Z.o.o. Your parcel has arrived at the local delivery depot
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lgtinio: no zobaczymy, siedzę na kwarantannie do przyszłego piątku, poruszałbym się w końcu jak paczka dojdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz