Wpis z mikrobloga

Mirki - pytanie: najtańsze auto nowe (nowe nowe, salonowe, a nie nowe używane ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) z przednimi fotelami regulowanymi elektrycznie, z pamięcią (min. 2 zapamiętane pozycje), obowiązkowo wentylowane - można kupić?

#motoryzacja #samochody
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oblesny_wujek: pytam o takie nowe, które konfigurujesz i zamawiasz w salonie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zmiana auta w rodzinie, z 10-letniej Insignii z fotelami AGR z pamięcią i wentylacją, i rozpoczęło się rozpoznanie rynku biorąc pod uwagę główne kryterium przy najniższej możliwej cenie
  • Odpowiedz
@wtk___: Nie znam całego rynku ale wiem że hyundai i30 ma wentylowaną skórę, a fotele full bajer ma np peugeot 508. W kwietniu kupowałem 508 combi GT Line + 180 koni diesel z automatem za 142k
  • Odpowiedz
@wtk___: Wiadomo że rabat do tego dostaniesz, ale wiem że wersje premium są rzadkością, więc jakies wynajmy będą się słabo kalkulowały, a na stock nie masz co liczyć. Podobno na śląsku któryś z dealerów zamawia wersje premium combi i to chyba jedyny dealer w Polsce z takimi autami.

Na auto do produkcji wyrwiesz rabat ale podobno lepiej w grudniu się tym interesować licząc na dopychanie celów dealerom, bo na wyprzedaż
  • Odpowiedz