Wpis z mikrobloga

@Toton: no wiadomo lepiej wyjaśniać 40 letniego emerytowanego pajaca pseudo boksera, albo z upośledzonym lupą kupą niż z typem kótry pruje się do niego co gale i dostałby wpie**** w MMA. A zapomniałem że don obsraniec jeszcze wyzywał jakiegoś piłkarza z ekstraklasy - samych fajterów wyjaśnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@adam-kowalski4567889: nie słyszałem aby którykolwiek zawodnik nazwał go królem (co najwyżej królem meneli).
Osoby nazywajcie go królem:
-On sam powtarzający jak debil w każdym wywiadzie że jest królem
-Jego 12 letni fanbase
- Gracjan dzwoniący do studia
@Szemrany_interes: wykopowym cwaniakiem? jestem zielonką, zapomniałeś? :)
Ja w odróżnieniu od ciebie potrafię argumentować swoje wypowiedzi. A ty #!$%@? oglądasz ksw i zapalił ci się łamacz czaszek. Ale spokojnie, jak będziesz coś warty i łabałbał sypnie hajsem na stół to możesz mnie pierwszego wywołać do tablicy, ale póki co nadajesz się jedynie na bycie donejtorem swojego idola :)
@WiktorekS: Gosteczku po pierwsze to włodarze zestawiają ze sobą rywali, ponoć tylko "król" wybiera sobie przeciwników. Po drugie to różnica we wzroście między Najmanem a Arabem jest 1 cm. Po trzecie don obsraniec walczył z bambrem i polakiem którzy mogliby mu loda na stojąco robić. Po czwarte to don obsraniec wybiera zawsze warunki pod siebie, walczył choć raz na łokcie? Z lupą zażyczył sobie K1, z Najmanem boks, z bambrem zresztą
@zalatwiacz: roznica pomiedzy Arabem a Najmanem to prawie 10 cm. Arab ma 174 cm.

Czyli jak Kasjo bije sie z karlem Polakiem to obsraniec sobie sam dobral takiego przeciwnika. A jak Tyburski bije sie z karlem Arabem to juz wina wlodarzy?

Roznica jest taka ze Kasjusz oficjalnie mowi ze nie jest sportowcem i dobiera sobie rywali pod siebie bo jest krolen, a Tyburski staral sie wybic na krytykowaniu takiej postawy. Wiec
@WiktorekS: Tak, bo gdyby tyburski sobie dobierał rywali to by sobie dobrał kasja a nie Araba. Poza tym tyburski walczył z Tańculą i chyba mi nie powiesz że to jest facet o słabych warunkach fizycznych. W starciu Tańculi z don obsrańcem (w MMA) postawiłym hajs na Tańcule. Więc póki co tyburski miał cięższą przeprawę z tym jednym przeciwnikiem niż don obsraniec ze swoim ambroziakiem, polakiem i cegłą.
źródło: comment_1605403049tF5YX13UgeLlpXcLVN9wVI.jpg
@zalatwiacz: a Boxdel 90 kg. Na FENie mial podane 174 cm i to znacznie bardziej wiarygodna informacja niz ta przedstawiona przez famemma, gdzie zawodnikow nie mierza tylko kazdy podaje co chce.

I ucieka ci clue wpisu. Kasjusz nigdzie nie pozowal na jakiegos twardziela czy cos w tym stylu. Powiedzial ze zostanie niepokonany w fame i sobie dobiera pod to przeciwnikow.

Natomiast Tyburski kreuje sie na kogos kim nie jest i to
@WiktorekS: "Kasjusz nigdzie nie pozował na jakiegoś twardziela" "powiedział że zostanie niepokonany" - wybierz jedno. Zresztą cały czas twierdzi że pokonałby Normana Parka to nie jest kozaczenie?
Jak chciał sobie wyjaśniać konflikty to mógł wyjaśnić bambra, potem ewentualnie cegłę i zniknąć z tej federacji jak nie chce bawić się na ich zasady.
@zalatwiacz: przeciez dalej chce sie bic z Parkiem w boksie. Imoim zdaniem ma spore szanse. Zadennie znokautuje drugiego w rekawicach bokserskich woec pojdzie to na punkty.

Wiecej zawodnikow bije sie w innej formule niz mma. JezeliTyburski bylby rzeczywiscie takim kotem, to zgodzilby sie na warunki Kasja a pozniej go pokonal. Tymczasem on wybral inna droge, chcial zgromadzic fame za soba i zmusic Kasja do walki z nim na jego warunkach. Apo
@Artislyk: szukasz u mnie atencji? W sumie zielonka ma ból dupy o nic xd don kasjo król przyjęte jest już w necie. Tylko ze dzbany się pruja jaki z niego król xd „król” to ironia troszkę dzieci, tworzenie postaci przez kasja ale imbecyle i tak nic nje kumają xd