Aktywne Wpisy
antywojo +35
Byłem młodszy, marzyłem o Wrocławiu. Dziś mam 34 lata i w sumie to nie wiem co ja w tym gównie widziałem. Dobrze, że nie wpakowałem się w hipotekę by tam zamieszkać. Wystarczy zobaczyć pierwszy lepszy "wroclaw walk" na Youtube by zobaczyć ten syf. Omijać te co pokazują rynek, wyjdziesz za rynek i masz brudne kamienice, obszczane mury, graffiti na każdej płaskiej powierzchni, korki, dziurawą kostkę i obraz jakiegoś trzeciego świata xD
#
#
antywojo +7
W tym roku studenci poczują koszt życia w miastach wojewódzkich (nie tylko oni), jeszcze kilka takich lat wzrostu cen kupna/wynajmu nieruchomości, a i miasta się wyrzygają populacją. Będzie powrót do miast powiatowych z podkulonym ogonem.
W tej chwili siedzę w powiatowym, za 38m2 płacę 1100zł (właściciel już coś burczy, chce 1500zł, ale mówię mu, że ucieknę i pokornieje), jak patrzę na ceny wynajmu w Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Poznaniu... to ktoś tam z
W tej chwili siedzę w powiatowym, za 38m2 płacę 1100zł (właściciel już coś burczy, chce 1500zł, ale mówię mu, że ucieknę i pokornieje), jak patrzę na ceny wynajmu w Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Poznaniu... to ktoś tam z
Mam nadzieje że tyburski sprowokuje na konferencji albo gali don obrańca do walki z nim, ewentualnie zza kotary wyskoczy Norman Pałka.
#famemma
Osoby nazywajcie go królem:
-On sam powtarzający jak debil w każdym wywiadzie że jest królem
-Jego 12 letni fanbase
- Gracjan dzwoniący do studia
Komentarz usunięty przez autora
Ja w odróżnieniu od ciebie potrafię argumentować swoje wypowiedzi. A ty #!$%@? oglądasz ksw i zapalił ci się łamacz czaszek. Ale spokojnie, jak będziesz coś warty i łabałbał sypnie hajsem na stół to możesz mnie pierwszego wywołać do tablicy, ale póki co nadajesz się jedynie na bycie donejtorem swojego idola :)
Komentarz usunięty przez moderatora
XDD
Czyli jak Kasjo bije sie z karlem Polakiem to obsraniec sobie sam dobral takiego przeciwnika. A jak Tyburski bije sie z karlem Arabem to juz wina wlodarzy?
Roznica jest taka ze Kasjusz oficjalnie mowi ze nie jest sportowcem i dobiera sobie rywali pod siebie bo jest krolen, a Tyburski staral sie wybic na krytykowaniu takiej postawy. Wiec
I ucieka ci clue wpisu. Kasjusz nigdzie nie pozowal na jakiegos twardziela czy cos w tym stylu. Powiedzial ze zostanie niepokonany w fame i sobie dobiera pod to przeciwnikow.
Natomiast Tyburski kreuje sie na kogos kim nie jest i to
Jak chciał sobie wyjaśniać konflikty to mógł wyjaśnić bambra, potem ewentualnie cegłę i zniknąć z tej federacji jak nie chce bawić się na ich zasady.
Wiecej zawodnikow bije sie w innej formule niz mma. JezeliTyburski bylby rzeczywiscie takim kotem, to zgodzilby sie na warunki Kasja a pozniej go pokonal. Tymczasem on wybral inna droge, chcial zgromadzic fame za soba i zmusic Kasja do walki z nim na jego warunkach. Apo
@Toton: i do tej pory go nie wyjaśnił ¯\_(ツ)_/¯ Tak jak go 2 lata temu wyzwał do walki w MMA, tak nie zawalczył z nim w MMA do dziś