Aktywne Wpisy

Bitszkopt +91
Siedzę sam na lotnisku, w ostatniej chwili olałem lot.
Miałem lecieć z dziewczyną i po kilku latach chciałem się w końcu oświadczyć podczas pięknej zorzy polarnej. Wszystko legło w gruzach i podróż zamieniła się w spierdotrip.
Poświęciłem wiele godzin na dopięcie wszystkiego i z prognoz miałbym idealną pogodę no i jarałem się akcją którą wymyśliłem ale wyszło jak zawsze...
Takie luźne przemyślenia i rady dla innych. Nie warto walczyć za wszelką cenę
Miałem lecieć z dziewczyną i po kilku latach chciałem się w końcu oświadczyć podczas pięknej zorzy polarnej. Wszystko legło w gruzach i podróż zamieniła się w spierdotrip.
Poświęciłem wiele godzin na dopięcie wszystkiego i z prognoz miałbym idealną pogodę no i jarałem się akcją którą wymyśliłem ale wyszło jak zawsze...
Takie luźne przemyślenia i rady dla innych. Nie warto walczyć za wszelką cenę

michkoPLX +10
Ale czemu wy patusy tagujecie #danielmagical z #famemma ? Tucznik nie ma JUŻ nic wspólnego z famemma i żadna organizacja go nie zakontraktuje a normalni użytkownicy tego portalu mają dość waszych patologicznych komentarzy. Nauczcie się korzystać z wykopu albo won na hejto.
#famemma
#famemma

Platnosci w appce z drobna prowizja za sparowanie osob dla wlasciciela appki, fajnie byloby tez dostawac powiadomienia push gdy pojawi sie nowy przejazd pasujacy np do twoich kryteriow. Dodatkowy przychod za miejsce na reklamy. Znajdzie sie jakas mila dusza ktora jest w stanie szacunkowo ocenic naklad pracy informatyka/informatykow i szacunkowy koszt takiej uslugi? Jak to pozniej wyglada z utrzymaniem takiej aplikacji sprawnej z punktu widzenia kosztowego, tzw callout fee czy fixed term contract na wszelkie awarie? Dziekuje.
Jak chcesz jakieś google mapa do wyznaczania trasy to więcej roboty
@KwasowyProktolog10kJava: dzieki a co z kosztami utrzymania ruchu appki, jak to w swiecie informatyki wyglada?