Wpis z mikrobloga

OTO PRZED PAŃSTWEM MIESZARKA KONFIDENTÓW
Czy mieszarka zasługuje na plusika za każdy wykrzywiony ryj?

Pracujemy nad tym, żeby przynajmniej raz w miesiącu była radioaktywna seria. Proces produkcyjny radioaktywnego konfidenta zależy niestety mocno od jakości składników, które dostajemy. Pisałem o tym wiele razy, więc nie będę zanudzał.

W każdym razie zdarzają się osoby (np. 95% naszej zakładowej ekipy XD), dla których radioaktywny konfident jest żelkiem zbyt kwaśnym. Ba, nawet dostajemy komentarze w ankietach i mailach, że te kwaśne żelki są zbyt kwaśne i wylądowały w koszu. Naprawdę tak bywa, nie kłamię ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś, kto miał pecha i za każdym razem dostawał lajtową serię od nas z pewnością w tym miejscu parsknie śmiechem, ale już niebawem każdy będzie mógł się przekonać na własnych śliniankach. Tutaj można się zapisać:
https://sklep.gusto.pl/pl/p/RADIOAKTYWNE-Kwasne-zelki-Jablka-Gruszki-92-kubek-450-g-Konfidentki/

Planuję zagaić w sprawie innych kwaśnych żelków XD Wy jeszcze nie jedliście wiśni, ale powiem Wam, że dają radę. W wersji kwaśnej mógłby powstać niezły dieto-breaker ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

Szybkie linki: borówy żelki malinki, żelki pianki, kwaśne żelki, żelki, żelki cola #gusto
  • 13
@ecco: odnośnie jeszcze tego zapisywania na żelki - wystarczy kliknąć opcję "POWIADOM O DOSTĘPNOŚCI" i to jest najlepsza opcja. Od razu jak pojawi się stan magazynowy to jest wysyłany automatyczny mail. Czyli w pierwszej kolejności dostają info osoby zapisane. Opcję tę odnalazł żelkowy towarzysz Maciej, któremu serdecznie z tego miejsca dziękuję. Jeżeli jednak komuś nie chce się logować/rejestrować, itd. to zawsze można zapisać się na newsletter: http://gusto.pl/newsletter - ale może się
@ecco: na świeżość to już nic nie poradzę, cukier na sita, za pomocą 2 można oddzielić porządną frakcje, a na zbyt dużą wilgotność zawsze można pokombinować z suszeniem próżniowym ( ͡° ͜ʖ ͡°) i zrobicie takie kwachy że nawet Wam mordę wykręca na pół dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)