Aktywne Wpisy
Kodzirasek +45
elope7 +2
#emigracja do #czechy warto?
Nie chodzi o pieniądze, tylko #!$%@? mnie to co się dzieje w Polsce, #!$%@? mentalność ludzi, pis i ukry, tylko od tego chce uciec, a Czechy wydają się być fajnym krajem i język podobny
#pytanie #ankieta #wychodzimyzprzegrywu
Nie chodzi o pieniądze, tylko #!$%@? mnie to co się dzieje w Polsce, #!$%@? mentalność ludzi, pis i ukry, tylko od tego chce uciec, a Czechy wydają się być fajnym krajem i język podobny
#pytanie #ankieta #wychodzimyzprzegrywu
Emigracja do Czech
- Tak 55.9% (118)
- Nie 44.1% (93)
Zamówiłem przedmiot, który miał kosztować 45 eur z wysyłką. Do ostatniej chwili przed kliknięciem „zapłać”, było napisane 45.
Patrzę na konto bankowe, a tu zeżarło 115 eur (cena, która była przekreślona w aukcji). Myślę, dobra. Może błąd AliExpress. Zorientowałem się parę godzin później. Zamówienie jeszcze nie w realizacji, to kliknąłem, że się rozmyśliłem i chcę anulować zamówienie. To samo napisałem w prywatnej wiadomości do chińczyka.
A Chińczyk co?
Wklepał, że zamówienie w realizacji. Dał jakiś lewy numer trackingowy i chce, żebym zaznaczył w dispute, że nie chcę refundu.
Pisać bezpośrednio do Ali wniosek o refund?
Czy od razu do MasterCard o chargeback?
#aliexpress #zakupyzchin
I WANT FULL REFUND NOW FRIEND
"Wklepał, że zamówienie w realizacji. Dał jakiś lewy numer trackingowy i chce, żebym zaznaczył w dispute, że nie chcę refundu."
Nie, on tego nie napisal. Napisal cos zupelnie innego.
A co rozumiesz przez „buyer no need this order for refund”?
Bo ja, że „kupujący nie ma żadnych zastrzeżeń i nie będzie wnosił o refund”
@bagi1: