Wpis z mikrobloga

Cześć! Dziś proszę Was o wykopywanie znaleziska Najlepsze filmy podróżnicze - TOP15 filmów drogi i nie tylko

Rok 2020 zdecydowanie nie należy do podróży, najpierw zamknięcie przez kilka miesięcy na wiosnę, a teraz zbliżająca się wielkimi krokami narodowa kwarantanna :( Mam nadzieję, że ta lista umili wam czas bez podróży i może podsunie jakiś film, który warto obejrzeć :)

Mam jeszcze kilka filmów, nad którymi się wahałem i ostatecznie nie umieściłem ich na liście. Jestem jednak ciekaw waszych opinii tego co powinno się na niej znaleźć. Może są jakieś ciekawe filmy, których nie widziałem albo takie, które widziałem a ich na niej nie umieściłem. Będę wdzięczny za komentarze!

Pozdrawiam i życzę miłego dnia,
MG78

Wołam osoby z mojej listy podróżniczej. Jeśli chcesz zostać dopisany do listy lub z niej wypisany to zaplusuj odpowiedni komentarz.

#roadtripbus - mój tag podróżniczy do obserwowania
MG78 - Cześć! Dziś proszę Was o wykopywanie znaleziska Najlepsze filmy podróżnicze - ...

źródło: comment_1604994386IlUSd4vZnWsC0ueQE6RDRl.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
Jeśli chcesz zostać wypisany z listy podróżniczej i NIE CHCESZ być wołany to zaplusuj proszę ten komentarz.
  • Odpowiedz
Jednorazowo wołam też osoby, które chciały zostać zawołane do wpisu z filmami podróżniczymi.

Jeśli chcecie być wołani do innych znalezisk podróżniczych to proszę o zaplusowanie odpowiedniego komentarza wyżej.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@MG78: wszysto za źycie/ into the wild to gowno film o hipisie którego dzika natura zweryfikowała. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MG78: oczywiście że nie. nawet nie wlazłem do środka a wiedziałem że to gówno będzie na liście ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz