Aktywne Wpisy
grand_khavatari +73
#tlou #thelastofus #bekazlewactwa
Myśle, że prawie nikt normalny nie ma problemu o wzmiance na temat orientacji bohaterów, ale wypełnić 80% odcinka historią o mniejszości seksualnej to już przesada, nie po to fani siadają do telewizorów, żeby oglądać przez 80% czasu odcinka wątek stworzony bez większego celu jeśli chodzi o fabułe serialu
Myśle, że prawie nikt normalny nie ma problemu o wzmiance na temat orientacji bohaterów, ale wypełnić 80% odcinka historią o mniejszości seksualnej to już przesada, nie po to fani siadają do telewizorów, żeby oglądać przez 80% czasu odcinka wątek stworzony bez większego celu jeśli chodzi o fabułe serialu

SaintWykopek +11
STARE chłopisko, niech ktoś zatrzyma tę karuzele.

Próbowałem doładować konto za pomocą opcji blik i ni....
Kółko na środku ekranu mieli długa chwilę z komunikatem, aby potwierdzić w aplikacji mobilnej banku, tak jakby wasza apka była dodana do zaufanych, ale tak nie jest. Na dodatek po chwili wylatuje komunikat, że coś poszło nie tak (nie można wykonać screena) i wraca do ekranu głównego płatności.
Postanowiłem wybrać "szybki przelew" i wybrać dalej blik, po otwarciu się strony w przeglądarce, mogłem wykonać przelew blikiem.
Postanowiłem sprawdzić, czy teraz działa blik, ale od razu dostaje komunikat, że coś poszło nie tak - foto nr2.