Aktywne Wpisy
wykoPAKA +106
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
apee +674
#fallout #fonline
Dzisiaj może wejdę i lookne. Grałem trochę w 2238.
W razie czego nick jak na wykopie :)
Komentarz usunięty przez autora
@jeepster: @Eyes_On_You: jak wam idzie chopaki? bo ja juz konkretnie ustawiony
metal armory, super sledge i assault rifle. Można sobie biegać :)
@jeepster: Jaki nick? :)
radio 721
Jakby co mogę wam dać Spiked Knuckles (robiłam je tylko po to by zdobić więcej exp), miotacze, amunicję i zaraz będę mieć na pęczki M60 bo mam ich tyle, że nie mam co z nimi robić ponieważ żaden kupiec nie chce nic ode mnie kupić :|
Mamy profesje już porobione więc jest gites.
Gang będziemy planowali robić :P
kapsli ~ 20k