Wpis z mikrobloga

#fut w tym roku zamarzylem sobie bundes na start (o ile jutro kupie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) ale gra kusi bo z paczek (2x ważne mecze, wszystkie hybrydy z 7 ifow 10k, Benzema, Mane, Joe Gomez i z 5-7 kart około 20k wartoscu

Jak taki starter ? Jeszcze bez styli. Nie grałem wiec nie wiem jak gra wygląda, za dużo nie czytałem jakiś opinii raczej po sympatii i po tym kto w 20 dobrze grał (mbabu).

Sancho słyszałem że kiepowaty, mam Belarabiego na ławce jak mnie wkurzy sancho to sprzedam.

Budżetu mam jest z 60k + wartość karty
źródło: comment_1602187078kK4MA5WdvfzXLDz997qfjs.jpg
  • 8
@NagiMiecz nie wiem, ja tak po sympatii, ale niemiecka chyba ma spoko opcje na start (ja to już jest blisko maksimum chyba, brakuje Nojera, Alaby, Haalanda i Rojsa) ja czuje ze moj fart z paczkami (zero trejdowania czy coś) skończy się jak kupie gre
@Gohji: Wygląda bardzo dobrze, zastanów się nad Reusem i Kimmichem. Mam obu i są świetni, Reus dzik w ataku z Polakiem Rodakiem, Kimmich wymiata w środku pola. Duet Kimmich+Goretzka jest aktualnie moim celem w środku pola (Kimmich już jest), a potem to już chyba tylko ich ify albo ikony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@robertx czyli w teorii #!$%@?ć zakarie i rashice, wziąć rojsa i Kimmicha.

Potem do obrony Klostermann, Alba i Nojer na budę, a potem to już chyba hybrydy.

Sancho grałeś?