Wpis z mikrobloga

Panowie, ja wam powiem tako jedno rzecz... Tyle się mówiło o Jurku Brzę..czku. Że nie ma wyników, że nie ma gry. A przypomnijcie mi panowie ostatni wynik?. Wyg...? Wygrana z Finlandią, brawo Romku. Ten mecz pokazał, ile w drużynie znaczy dobry.. trener. Widać wyraźnie, jaki progres zaliczył Jurek w ciągu tych dwóch lat.... Ty Romek mówisz, że Finlandia ma 56 miejsce w rankingu FIFA... Panowie, PZPN nie odpowiada za to, że reprezentacje Europejskie są na słabym po...ziomie. Co proszę? Ale że nie było silniejszych?! Panowie bo ta dyskusja zmierza do nikąd... Myśmy jako PZPN wprowadzili reprezentację na Stadion yyy Narodowy, który stał się naszą twierdzą i gramy zawsze u siebie... że co, że w Gdańsku? PZPN to jest normalna firma i my jako związek musimy dbać o fi..finanse. My nie możemy grać z zespołami ze ścisłego topu bo to trzeba zapłacić pieniądze a tego jako związek robić nie... możemy. Ale ja wam zadam take jedno pytanie... Z kim wczoraj grała reprezentacja Włoch? Z Mołdawią, brawo panie Romanie. Ja wam muszę powiedzieć, że w czasach jak ja grałem eee w piłkę, to Włochy to była najlepsza reprezentacja na świecie. I oni też wybierają rywali na tym poziomie. Co takiego? Że Hiszpania gra z Portugalią, Francja z Ukrainą a Niemcy z Turcją? Zaraz, chwileczkę...My mamy plan, i po to był zatrudniony Jurek, żeby wyjść z grupy. A w grupie będziemy grać z drużyną na poziomie Finlandii. Że z kim..ze Szwecją i Hiszpanią?! No nie panowie, tak to my nie będziemy eee rozmawiać.
#kanalbekowy #mecz #pilkanozna
Pobierz JeffreyLebowski - Panowie, ja wam powiem tako jedno rzecz... Tyle się mówiło o Jurku ...
źródło: comment_16020998417irCm9b9y5KZNs6xUqMIIq.jpg