Aktywne Wpisy
jbc_putina +165
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Kgdygryhy +268
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
PROBLEMY JĘZYKOWE: NA ŚNIADRWY; TUTEJ; DWAJŚĆA siedem; tym gównem NI MA szans;
BŁĄD TECHNICZNY 0:42 Nie pojawiało się to za często, aż dziwne, ale jest- żeglowanie z dużą prędkością r-------o dźwięk.
0:56 Ja p------e. Jerry puszcza linę masztu, sumo-palacz dostaje ją przez łeb... EKSPERTY ŻEGLUGI pełną gębą. #kieleckiulaniec tradycyjnie POMAGA NAGRYWAJĄC
2:58 "No i w końcu [BEEEEEK] uffff wszyscy biorą schabowe."
3:40 O co za j----y CEBULAK. Kelnerka do nich podchodzi, a on jej macha kamerą przed twarzą. Ciekawe jakby zareagowała, gdyby wiedziała że trafi na YouTube. Podejrzewam że on jej w ogóle nie zapytał o zgodę.
4:05 Czas na ŻARCIE. Schabowy z fytkami, #ussponton dawno tego nie jadł. No tak, w Kielcach i Copper Mountain zwykle grane fast foody, tam schabowych nie podają.
4:30 Komedii ciąg dalszy. Jerry stara się naprawić żagiel. ponton bardzo chwali jego umiejętności, ale nie przeszkadza mu to DORADZAĆ koledze, pomimo że on sam nie ma o tej czynności bladego pojęcia.
CHLANIE 5:09 I dziękuję, jeden wpadł do wody. Wcale tego nie należy łączyć z obrazkiem następującym 15 sekund później, na którym są kieliszki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5:35 Ulane racice nie wytrzymały, musiał ZMACAĆ kabel, który Jerry montował.
TYPOWY ZWROT SZAFY 5:47 Fasolka po bretońsku na noc? KURNIA, trzeba otworzyć okna, sześciu chłopa i dwa kilo fasolki! Taaa, a jak chlali cały dzień i wpieprzali do tego co się da, a później szli spać, to rano pewnie pachniało lawendą.
6:16 gubernator NARZEKA na kabinę i odgłosy od wiatru. A mnie najbardziej rozwala jak grubas na dwuosobowym łóżku nie może się nawet obrócić XD
#mocnyvlog