Aktywne Wpisy
grand_khavatari +54
#tlou #thelastofus #bekazlewactwa
Myśle, że prawie nikt normalny nie ma problemu o wzmiance na temat orientacji bohaterów, ale wypełnić 80% odcinka historią o mniejszości seksualnej to już przesada, nie po to fani siadają do telewizorów, żeby oglądać przez 80% czasu odcinka wątek stworzony bez większego celu jeśli chodzi o fabułe serialu
Myśle, że prawie nikt normalny nie ma problemu o wzmiance na temat orientacji bohaterów, ale wypełnić 80% odcinka historią o mniejszości seksualnej to już przesada, nie po to fani siadają do telewizorów, żeby oglądać przez 80% czasu odcinka wątek stworzony bez większego celu jeśli chodzi o fabułe serialu

SaintWykopek +10
STARE chłopisko, niech ktoś zatrzyma tę karuzele.

Jak najtaniej kupic heirloom Caustica:
1. Jak najwiecej epic w aftermarket kupujemy za materialy - 800 za sztuke, bez zabawy w paczki.
2. Teraz duzo liczenia:
- 5000 monet na oferte Revenant+7 paczek
- 2500 monet na oferte Octane+3paczki
- 700 x Liczba brakujacych paczek do 24
- liczymy, ile monet lacznie nas to bedzie kosztowac.
- jesli mamy jakies monety - odliczamy;
Ja mialem ponad 3000 bo zwykle nie kupuje zadnych skorek, a wpadaly z zestawow po 4,99 czy founders pack. Doliczylem za to 950 na kolejnego battle pass.
WAZNE: nie kupujemy zadnych paczek, a tym bardziej ich NIE OTWIERAMY przed zakupem zestawow Revenanta i Octane! Bo jesli w jakiejs paczce wylosujemy Reva skorke, to juz nie kupimy takiego zestawu, a to 600 monet w plecy.
3. Jesli brakuje nam ponad 5000 monet- kupujemy miesieczny ea play za 3,99 czy ile tam komu wychodzi (podaje ceny w euro), ktory daje 10% znizki na dodatki elektroniczne.
4. Kupujemy potrzebna ilosc monet ze znizka.
5. Nie wolno zapomniec o wylaczeniu abo, zeby sie nie pobralo za kolejny miesiac.
Jak to wyszlo u mnie:
- 8 paczek z metali
- 5000 za 7 paczek i 1 skin Revenant (wiec 8)
- 2500 za 3 paczki i 1 skin Octane (wiec 4)
- 2800 za 4 paczki po 700
- 950 na nowy BP
Razem: 11250 monet, ale mialem 3650, wiec 7600 monet. Wyszlo cos troche ponad 70 eur ostatecznie, wiec polowa „normalnej” ceny za wszystkie 24 przedmioty z tego eventu + heirloom. Zdecydowanie taniej, niz kupowac paczki po 100 i liczyc na szczescie.
Wiem, debil ze mnie tyle wydac, ale jest to pierwsze, co kupuje wiekszego w jakiejkolwiek grze. Gram w Apex od poczatku i wydalem (poza tym wyzej) moze z 15eur na niego - BP1, founders pack, i jakis skin+600 monet. Az do dzis nie kupilem nigdy zadnej skorki.
#apexlegends
Teraz tylko czekam, czy kiedys bialy PF wroci do sklepu - War
Jesli chodzi o skiny, to poza wspomnianym wyzej War Machine dla PF - jest to pierwszy event, gdzie podoba mi sie wiecej, niz 1 skorka: Lifeline, Revenant, eva, 301, caustic (imho ten clown lepszy od zeszlorocznego). No i w koncu heirloom caustica, co tam, raz sie zyje.
O tym, ze nie dbalem do tej pory o skiny swiadczy najlepiej fajt, ze mialem 6400 crafting mats zebrane i