Wpis z mikrobloga

Siedzi ktoś na op6/6t na jakims custom romie? Warto? Zastanawiam się czy nie spróbować. Tylko pytanie czy uda mi się ogarnąć certyfikacje bez roota i magiska :/ #oneplus
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@schreder: czemu chcesz sprobowac customa? mam op6 i przeciez oxygen jest jedna z najlepszych nakladek, jesli chcialbym sie bawic w takie rzeczy to wolalbym juz root + kernel, by zyskac troche na baterii.
  • Odpowiedz
@kermirz: oxygen super jest, ale zauważyłem że słabiej mi bateria trzyma i jakoś tak lekko zamula na najnowszym sofcie. Poza tym już coraz dłużej czeka się na aktualizacje, no ale to klasyka w Oneplus niestety a i tak jest dobrze na tle konkurencji. Pewnie zrobię full wipe na razie, bo nie było robione dawno.
  • Odpowiedz
@schreder: tak jak pisalem, jesli bateria, to poprobuj kernele + root. na fb na grupie oneplusa duzo osob pisalo o tym kiedys i jakie te kernele polecaja, ja sam sie w to nie bawilem, bo w sumie pewnie niedlugo go wymienie :D
  • Odpowiedz
@kermirz: też się zastanawiam czy go nie pogonić i nie kupic pixela bo mi się chyba nie chce kombinować z softem. To nie czasy nexusa 5 gdzie z 3x dziennie zmieniałem soft xD
  • Odpowiedz
@schreder: ja tez czekam na pixela, mysle nad 4a a 5. Poczekam w sumie jeszcze troche az ceny troche spadna, moze okolice black friday lub swiat. oneplus juz nie traci na wartosci az tak by musiec go pchac (cena to 800-900 - stan idealny) i nie spada.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kermirz: no dokładnie tak samo planuje. Tylko nie wiem czy który z 3 nowych pixeli wziąć. Niech dają pixela 5 za jakieś 2200 i biorę ;) chociaż ten s20 fe fajny że snapem. Zobaczę co w recenzjach powiedzą o pixelach i tym Samsungu
  • Odpowiedz