Wpis z mikrobloga

- Zaprzeczenie <- jesteś tutaj

- Gniew

- Negocjacje

- Depresja

- Akceptacja

@L3stko: ale jakie zaprzeczenie, ja tylko zaznaczam ze wyciagacie wnioski o całym LGBT na podstawie wpisu na twitterze losowego konta bez jakiejkolwiek weryfikacji które mógł stworzyć każdy, zresztą śmieszne jest to że żeby zdyskredytować to środowisko musicie szukać wpisów jakichś noname'ów w żaden sposób nie będących reprezentatywnymi osobami, a żeby zdyskredytować was wystarczy wejść na profil waszego
  • Odpowiedz
ja tylko zaznaczam ze wyciagacie wnioski o całym LGBT na podstawie wpisu na twitterze losowego konta bez jakiejkolwiek weryfikacji

@OddajButa123: a jak weryfikuje się konta lgbt? Jakiś test w darkroomie? Podobno lgbt to ludzie a nie ideologia więc nie potrzeba żadnych procedur - wystarczy uważać się za osobę lgbt. Skoro ta osoba identyfikuje się jako lgbt, nie mam żadnego powodu żeby nie brać na poważnie tego co mówi i pisze.
  • Odpowiedz
a jak weryfikuje się konta lgbt?

@L3stko: A po co to robić? W sensie zamiast weryfikować, czy jakieś znaczące organizacje emancypacyjne próbują przepchnąć taki absurd, o wiele lepiej jest zrobić screena randomowego konta na twitterze i podpisać "TO ONI, CI ŹLI! DASZ PALEC, WEZMĄ CAŁĄ RĘKĘ, PJOTER!". Chochoł gotowy
  • Odpowiedz
nie, zamazane nicki piszą bzdury albo "j... peda..." i że to husaria hura, konfederacja.

@yaah: Łatwiej by było mówić w kontekście jakiegoś przykładu.

W przypadku Konfederacji, ogromną kopalnią beki są sami ich główni członkowie, jak Korwin, Sośnierz, Bosak i Braun. Nie trzeba zamazywać niczego w tym wypadku. Najczęściej widziałem wpisy, które bezpośrednio się z nich śmiały.

Druga rzecz, jeżeli pojawiały się wpisy np. randomowego wykopka, to nie było tak, że
  • Odpowiedz
@johny-kalesonny: No, np. tutaj - https://www.wykop.pl/wpis/52532667/w-polsce-nie-ma-homofobii-ʖ-wiecej-do-poczytania-/

https://www.wykop.pl/wpis/52532667/w-polsce-nie-ma-homofobii-ʖ-wiecej-do-poczytania-/#comment-186294411

Jakiś burak napisał prosty komentarz i tęczowa armia wrzuciła go do "prawactwa". Równie dobrze op sam mógł założyć konto i napisać ten komentarz by potem jechać po hehe prawakach.

Nie piszemy o politykach tylko randomowych screenach, które za grosz nie są wiarygodne. Ale w tym wypadku działa to tylko w jedną strone.
  • Odpowiedz