Mam taki problem w #rocketleague że co jakiś czas randomowo wyłącza mi się komputer. Muszę odłączyć go od zasilania, odczekać parę minut i dopiero wtedy ponownie się uruchamia. Po reinstalacji Windowsa ciągle to samo. Raz mi gra nawet scrashowala tuż po uruchomieniu w menu. Zużycie procesora, karty graficznej, dysku ok, temperatury tez. Każda inna gra chodzi ok. Ktoś ma jakieś pomysły? #komputery
@hrumque: @Fl3xy: @grnydovakhiin: @30zl: dzięki za sugestie :) nic nie podkręcałem temperatury też ok. Znalazłem rozwiązanie gdzieś w zakamarkach internetu (tak przypuszczam, błąd nie wystąpił od tego czasu), gdyby ktoś miał podobny problem to trzeba wejść do panelu sterowania NVIDIA-> zarządzanie ustawieniami 3D-> DSR współczynniki i tam ustawić: 1.50x (native resolution). Co do innych kart graficznych to nie wiem, chociaż ludzie tez pisali, że wymiana zasilacza pomogła.
#komputery
Znalazłem rozwiązanie gdzieś w zakamarkach internetu (tak przypuszczam, błąd nie wystąpił od tego czasu), gdyby ktoś miał podobny problem to trzeba wejść do panelu sterowania NVIDIA-> zarządzanie ustawieniami 3D-> DSR współczynniki i tam ustawić: 1.50x (native resolution).
Co do innych kart graficznych to nie wiem, chociaż ludzie tez pisali, że wymiana zasilacza pomogła.