Aktywne Wpisy
Trzesidzida +36
Kadet20 +644
Mazurek o 8:00 rano w RMF płakał właśnie że od czasu gdy mediami rządzi obecną koalicja rządząca, to skończył się plularizm w mediach, nikt nie chce oglądać ich telewizji bo oglądalność spadła o 1/3 xD Ogólnie ton rozmowy wskazywał że jest źle, wręcz tragicznie z mediami a to co się działo przez ostatnie 8 lat to w sumie nic złego, bo teraz jest gorzej xD
I niech mi ktoś jeszcze powie że
I niech mi ktoś jeszcze powie że
Czasem wracają mi uczucia. Takie, że coś mi się podoba, coś warto, coś jest piękne. Uczucia, że fajnie byłoby coś zrobić, że fajnie jest coś robić. Podjąłem pracę wyjścia z #doomer jeszcze kiedy te uczucia były sporadyczne i nietrwałe. Sporadyczne nadal są, ale vibe utrzymuje się dłużej. Jest to bardzo miłe, trzeba pressować, aby te stany były coraz częstsze. Problemem jest to, że te stany są dla mnie nieuchwytne, nie wiem na czym polegają i co je powoduje. Chcę się unosić częściej, czuć dobro w serduszku. Jest tu ktoś kto ma tę wiedzę psychologiczną co to jest? Poradźcie kochani.
Może ktoś miał podobnie i wie z czym to się je. Miałem kilka historii na wypoku, gdzie ktoś się pytał o to na co wcześniej w życiu trafiłem i zawsze starałem się pomóc. A czy na dobre mi wyjdzie? Nie wiem jakim debilem
Dokładnie tak. Ja tak zrobiłem. Mózg różnie działa i depresja nie u każdego wygląda tak samo, często nawet o tym nie wiemy. Ale jak się przedstawi swoje rozterki i problemy specjaliście, to jest duża szansa na to że Ci pomoże. Mi sie udało, wystarczyło